×

Love&Strife, ένα ελληνικό skincare brand που φέρνει την ισορροπία στην επιδερμίδα σου.


Είμαι σίγουρη ότι έμαθες το συγκεκριμένο brand από τα χαρακτηριστικά επαναχρησιμοποιούμενα μωβ eye patches που αν δεν κάνω λάθος έδειξε πρώτη η BeautyLeaks aka Γιούλη. Αν ναι, τότε ξέρεις ήδη τη love&strife.

Πίσω από τη love&strife κρύβεται η χημικός Αναστασία Ζαχαροπούλου με μεταπτυχιακές σπουδές στην κοσμητολογία, η οποία δημιούργησε τη love&strife για να επαναπροσδιορίσει και να καταρρίψει τα στερεότυπα γύρω από το skincare.  

Τα πρώτα της βήματα η love&strife τα έκανε το 2020. Επειδή όμως η ανάπτυξη προϊόντων από το μηδέν είναι μια διαδικασία που απαιτεί αρκετό χρόνο, τα πρώτα προϊόντα κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2021.

Το όνομα

Το όνομά είναι εμπνευσμένο από την κοσμολογία του Εμπεδοκλή στην οποία γίνεται αναφορά στη φιλότητα (love) και το νείκος (strife). Δύο δυνάμεις που ενώνουν ή διαχωρίζουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να δημιουργήσουν τον κόσμο μας. Η μία δύναμη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την άλλη και οι δυο τους βρίσκονται σε μια αιώνια μάχη για ισορροπία.


Η φιλοσοφία

Στη love&strife πιστεύουν ότι η ομορφιά πρέπει να είναι ανοιχτή προς όλους τους ανθρώπους. Η συμπερίληψη, μία έννοια που μάθαμε τα τελευταία χρόνια, είναι ουσιαστική στον κόσμο του brand. Ένα σκρολάρισμα στα social media του brand και θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Επιπλέον, τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, με στόχο την αντιμετώπιση κάποιου προβλήματος και όχι απλά για κάποιο συγκεκριμένο τύπο δέρματος.


Τα προϊόντα

Στη love&strife θα βρεις cruelty free και vegan προιϊόντα. Προς το παρόν θα ανακαλύψεις τα reusable eye patches από 100% σιλικόνη και τέσσερις διαφορετικές μάσκες προσώπου, εμπνευσμένες από το αντίστοιχο στοιχείο της φύσης και περιέχουν τόσο συστατικά φυσικής προέλευσης, όσο και συνθετικά συστατικά πάνω στα οποία έχουν γίνει μελέτες εδώ και πολλά χρόνια, οπότε μπορούμε να γνωρίζουμε τη δράση και την αποτελεσματικότητά τους για το δέρμα.

Μια ελαφριά, αναζωογονητική μάσκα εμπλουτισμένη με κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, εκχύλισμα φυκιών και σπιρουλίνα.

Μάσκα ελαφριάς απολέπισης με νιασιναμίδη, βιταμίνη C και εκχύλισμα ιβίσκου.

Μια πλούσια, θρεπτική μάσκα νυκτός, εμπλουτισμένη με ένα ήπιο παράγωγο ρετινόλης, ελαιόλαδο και εκχύλισμα σπόρων λούπινου.

Μάσκα αργίλου για βαθύ καθαρισμό, εμπλουτισμένη με σαλικυλικό οξύ και ενεργό άνθρακα.


Οι συσκευασίες 

Το packaging των προϊόντων της love&strife είναι από γυαλί (οι μάσκες προσώπου είναι σε γυάλινα βαζάκια), τα eye paches βρίσκονται σε ένα μεταλλικό κουτάκι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και χαρτί για τη συσκευασία αποστολής.

Ανακάλυψε περισσότερα για τη love&strife στο επίσημο eshop και στα social media: Instagram | Facebook | TikTok.

Μυστικό: σύντομα έρχονται ολοκαίνουρια προϊόντα για μία ολοκληρωμένη skincare ρουτίνα.