×

L’Oréal Infallible 32 Hour Fresh Wear Foundation | Review


Ξέρω πόσο σας αρέσουν τα reviews γιατί θυμίζουν old blogging γι' αυτό και θα σας πω την άποψη μου για το νέο καλυπτικό make up της L'Oreal Paris Infallible 32 Hour Fresh Wear Foundation.

Σύμφωνα με το brand, το Infallible 32hr Fresh Wear διαρκεί έως και 32 ώρες με φόρμουλα που δεν βαραίνει το δέρμα και του επιτρέπει να αναπνέει. Είναι ενισχυμένο με Βιταμίνη C & SPF25 που κάνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και τη διατηρεί φρέσκια, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από τον ήλιο. Είναι κλεισμένο στο κλασικό γυάλινο μπουκάλι 30 ml με αντλία που βάζει η L'Oréal τα foundation, δεν μεταφέρεται και δεν λερώνει τα ρούχα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και διατίθεται σε 30 διαφορετικές αποχρώσεις.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.


Το δέρμα μου είναι μεικτό και πολύ ευαίσθητο. Έχω πόρους, λίγες κοκκινίλες και ευρυαγγείες στα μάγουλά. Αρχικά, εξεπλάγην από το πόσο ελαφριά και ευχάριστα ρευστή ήταν η υφή του -από το όνομα περίμενα να μοιάζει με πάστα- και ομολογώ πως μου άρεσε πόσο ωραία και φυσικά θόλωνε τα θεματάκια μου, δημιουργώντας έναν ωραίο καθαρό καμβά για το μετέπειτα μακιγιάζ μου. Απλώνεται πολύ όμορφα και εύκολα με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλά. Δοκίμασα και τα δύο και διαπίστωσα ότι το φινίρισμα ήταν πιο λείο και πιο φυσικό με ένα πινέλο. Το φινίρισμα είναι ημιμάτ και η κάλυψη μέτρια, αλλά επειδή είναι buildable μπορεί γίνει πλήρης. Όσο για την αίσθηση στο δέρμα, θεωρώ πως είναι ένα foundation που το απλώνεις και το ξεχνάς.


2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ με 22 βαθμούς
Το πρώτο πράγμα που παρατηρώ γύρω στις δύο ώρες είναι ότι ακόμα φαίνεται ομοιόμορφο το δέρμα μου και δεν μπαίνει στις γραμμές έκφρασης και δεν τονίζει στους πόρους μου.

4 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ με 22 βαθμούς
Eξακολουθεί να φαίνεται αρκετά καλό και συνεχίζει να μην μπαίνει στις γραμμές έκφρασης και να μην τονίζει στους πόρους μου.

6 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ κυνηγώντας τον μικρό στις κούνιες
Υπάρχει ακόμα κάποια κάλυψη -είναι αρκετά καλό ακόμα και για ένα απογευματινό/βραδινό ποτό, χωρίς να χρειάζεται να κάνω ρετουσ όλο το πρόσωπο.

10 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Πριν το βγάλω, η κάλυψη είναι στο 55% με 60% και το πρόσωπό μου είναι ελαφρώς πιο λαμπερό. Ωστόσο, δεν με πειράζει καθόλου γιατί δεν τονίζει τις γραμμές και δεν μεγεθύνει τους πόρους.

Δεν έφτασα –προφανώς– τις 32 ώρες, καθώς δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να μένεις με το μακιγιάζ για τόσες πολλές ώρες.


Σε ποιους τύπους δέρματος προτείνω το L'Oréal Infallible 32 Hour Fresh Wear Foundation;

Νομίζω ότι θα ήταν πολύ βαρύ για ένα πολύ ξηρό σχεδόν αφυδατωμένο δέρμα (χρειάζεται κάτι πιο ενυδατικό από αυτό), αλλά για λιπαρές έως μικτές επιδερμίδες, θεωρώ είναι ιδανικό. Αν έχεις λιπαρό ή ξηρό Τ ή εμφανίζεις λιπαρότητα ή ξηρότητα σε άλλα σημεία, δεν νομίζω να σε ενοχλήσει γιατί δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επίσης, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή και για πιο ώριμες επιδερμίδες. Ο μόνος τύπος επιδερμίδας στον οποίο δεν θα το συνιστούσα είναι η πολύ λιπαρή, καθώς τα φυσικά έλαια τους δέρματος θ' αρχίσουν να εμφανίζονται και δεν πιστεύω ότι θα είναι ωραίο το αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, να σου πως ότι αν ψάχνεις για ένα foundation με μέτρια κάλυψη που μπορεί γίνει πλήρης και δεν θα σε εγκαταλείψει μέχρι να σχολάσεις και πας σπίτι ή για ένα φαγητό, τότε αυτό είναι πραγματικά για σένα. Η τιμή του κυμαίνεται από 13€ με 18€ ανάλογα από που θα το αγοράσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών με προϊόντα L'Oréal και σε μεγάλα σούπερ μάρκετς.