×

Η CUTIS είναι ένα φρέσκο Skincare Brand που αγαπάει το δέρμα σου


Κάθε φορά που ανακαλύπτω ένα καινούριο ελληνικό beauty brand χαίρομαι πολύ. Χαίρομαι γιατί η εποχή μας φοράει τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι και είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις νέους ανθρώπους να πραγματοποιούν τα όνειρό τους. Σήμερα, λοιπόν, θα σας παρουσιάσω ένα φρέσκο Skincare Brand, που μπορεί η ιδέα της δημιουργίας του να χρονολογείται πολύ πολύ νωρίτερα, η CUTIS όπως είναι το όνομα του, ιδρύθηκε το 2024 από την Μαρία Αναστασιάδου και Μαριάννα Πατσαγγούρα.


Το όνομα προέρχεται από την λατινική λέξη Cutis (προφέρεται κιούτις) και σημαίνει "δέρμα". Όπως γνωρίζεις, το δέρμα αποτελείται από διάφορα στρώματα συμπεριλαμβανομένου της επιδερμίδας. Κάθε στρώμα έχει τις δικές του λειτουργίες και χαρακτηριστικά και όλα μαζί συμβάλλουν στην προστασία, την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος. Βάζουν το υγιές και λαμπερό δέρμα στο επίκεντρο όλων των ενεργειών και παράγουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα .

Σεβόμενοι το περιβάλλον, προσπαθούν να ακολουθούν όσο το δυνατόν βιώσιμες πρακτικές στην παραγωγή και συσκευασία των προϊόντων τους. Λαμπρό παράδειγμα, οι συσκευασίες που είναι από ανακυκλώσιμα υλικά. Παράλληλα όλος ο σχεδιασμός και η συσκευασία των προϊόντων γίνονται στην Ελλάδα -στηρίζουν την ελληνική παραγωγή και τις μικρές επιχειρήσεις, και συνεργαζόμαστε με τοπικούς επαγγελματίες.


Στην CUTIS θα βρεις καλλυντικά προϊόντα προσώπου (έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους και είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.) που παράγονται σε σύγχρονο ελληνικό εργαστήριο με αναπτυγμένες από φόρμουλες που δεν δοκιμάζονται σε ζώα, με φυσικά συστατικά από καταρτισμένους χημικούς με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων. Επιπλέον, είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Επιλέγοντας την Cutis επιλέγετε προϊόντα που αγαπούν και σέβονται το δέρμα σας, καθώς πιστεύουν ότι η ομορφιά προέρχεται από την φροντίδα και την αγάπη προς τον εαυτό μας.

Π.Σ. Επειδή η CUTIS είναι μία πολύ φρέσκια εταιρεία, έχει στο δυναμικό μόλις τρία προϊόντα κρεμικά προϊόντα. Για να μαθαίνεις τα νέα της και να ενημερώνεσαι για ό,τι νέο κυκλοφορήσει, ακολούθησε την στα social media: Facebook Instagram Tik-Tok ή επισκέψου το επίσημο eshop της.