×

Dior BackStage Face and Body Foundation

Το ολοκαίνουριο foundation του οίκου Dior της σειράς Dior Backstage είναι η πρώτη σειρά που αντλεί την έμπνευσή της από τα backstage και τον ίδιο τον Peter Philips, ένας εκ των κορυφαίων makeup artist ανά τον κόσμο και Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.


Το χρησιμοποιώ καθημερινά στην απόχρωση 2Ν και μετά από δύο εβδομάδες προς έκπληξή μου, έχω να πω μόνο τα καλύτερα!

Έχει υπέροχο σατέν φινίρισμα όχι εντελώς ματ, ταιριάζει τόσο σε λιπαρό όσο και σε ξηρό δέρμα. Είναι buildable (μπορείς να επιτυγχάνεις κάθε φορά την κάλυψη που θες ανάλογα με την ποσότητα που θα βάλεις) και καλύπτει αρκετά καλά τις δύο φλεβίτσες που έχω λίγο πιο κάτω από τα μάτια. 

Εφαρμόζεται με ευκολία αλλά στεγνώνει πολύ γρήγορα, γι 'αυτό πρέπει να εφαρμόζετε με σύντομες κινήσεις. Φαίνεται πολύ φυσικό όλη την ημέρα, δεν μαζεύει στις γραμμές και αισθάνεστε άνετα όλη την ημέρα χωρίς να χρειαστεί να ρετουσάρεις με πούδρα. Δεν οξειδώνεται (σε ​​εμένα προσωπικά) και είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα (είναι αδιάβροχο). 

Στα συν βάλε ότι ταιριάζει ωραία με το αντηλιακό και την ενυδατική μουΣτα μείον είναι ότι έχει άρωμα, αλλά εμένα δεν με πειράζει ούτε επηρέασε την επιδερμίδα μου. 

Να θυμάσαι ότι πρέπει να ανακινείς πολύ καλά το μπουκάλι πριν τη χρήση.

To Dior BackStage Face and Body Foundation  θα το βρεις σε 40 αποχρώσεις.

Συστατικά: Cyclopentasiloxane, Aqua, Alcohol, Trimethylsiloxysilicate, polyurethane-35, PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, phenyl trimethicone, glycerin, silica, disteardimonium hectorite, sodium myristoyl glutamate, glyceryl undecyl dimethicone, phenoxyethanol, propylene carbonate, VP/VA copolymer, tetrasodium edta, parfum, aluminum hydroxide, linalool, limonene, citronellol, bht, tocopherol


Θα το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora καθώς και στο www.sephora.gr που έχει σε αποκλειστικότητα τα προϊόντα Dior στην Ελλάδα!