×

Στην ψάθα... #ITbag

Αν παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας μέσα από το instagram και γενικότερα από τα social media, έχεις ήδη ενημερωθεί σχετικά με τις πιο hot τσάντες της σεζόν. Μιλάω φυσικά για τις ψάθινες τσάντες. Τη φοράει η κολλητή σου, η ξαδέρφη σου, η αγαπημένη σου star, γιατί όχι και εσύ;


Οι ψάθινες τσάντες ή αλλιώς straw bags μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ολοκληρώσουν κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα λευκό t-shirt και ένα jean δημιουργώντας μια ανεπιτήδευτα chic εμφάνιση. Μπορείς όμως να συνδυάσεις την αγαπημένη σου ψάθινη τσάντα και με ένα βραδινό look προσδίδοντας μια boho πινελιά. Παρακάτω σου έχω 5 ψάθινες τσάντες για να βρεις αυτή ή αυτές που ταιριάζουν στο στυλ σου!


Mango (κλικ εδώ) 39,99€
Regalis.gr (κλικ εδώ55,25€

Assos (κλικ εδώ) 34,99€
Stradivarius (κλικ εδώ) 29,99€ - Pull&Bear (κλικ εδώ) 19,99€
Handmade - Etsy (κλικ εδώ) 48,67€

Δεν ξέρω ποια είναι η δική σου αγαπημένη αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σε προβληματίσει η τιμή τους... βέβαια ένα καλό ψάξιμο στα διάφορα ηλεκτρονικά eshop και στα Bershka, Zara, Stradivarius, P&B, κ.λπ. είμαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτή που σου αρέσει αλλά και στην τιμή που αντέχει η τσέπη σου.