×

The Honest Company Aromatic Soy Candle - Lavender Vanilla

Αν τα Χριστούγεννα ήταν μυρωδιά, τότε θα σου έλεγα πως θα ήταν η μυρωδιά της βανίλιας παρέα με μπόλικα μπαχαρικά. Μάλλον γι' αυτό και έχω εμμονή με τα κεριά που μυρίζουν βανίλια, η βανίλια και κάτι άλλο. 

Και κάπως έτσι, τα αρωματικά κεριά έχουν γίνει ένα από τα δώρα που κάνω στον εαυτό μου. Ένα τέτοιο δώρο είναι το "Lavender Vanilla" Aromatic Soy Candle της The Honest Company.
Το λατρεύω αυτό το κερί γιατί είναι διαφορετικό από όλα όσα έχω. Είναι από σόγια και ιδιαίτερα φιλικό στο περιβάλλον (το φιτίλι του είναι από 100% βαμβάκι και η συσκευασία του είναι επαναχρησιμοποιήσιμη). Είναι cruelty free, ενώ δεν περιέχει μόλυβδο, συνθετικά αρώματα και χρώματα, parabens, phthalates, petrochemicals και GTO. Κατασκευάζεται στην Αμερική με αμερικανικά και εισαγόμενα υλικά. 

Δημιουργώντας λοιπόν την απόλυτα χαλαρωτική χριστουγεννιάτικη μυρωδιά, έχω την εντύπωση ότι το άρωμα Βανίλια Λεβάντα Soy Candle της The Honest Company προσθέτει μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση στο δωμάτιο. Είναι ιδανικό για ατελείωτο cocooning και αρωματοθεραπεία γιατί στη σύνθεσή του έχει μόνο αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα (βιολογικό λάδι λεβάντας και οργανικό έλαιο βανίλιας). 

Θα το βρεις στο eVitamins, στο αγαπημένο μου στέκι για online ανακαλύψεις!