×

My two favorite products for the sea #Summer2018

Ο ήλιος, η θάλασσα, το χλώριο της πισίνας και το μαύρισμα είναι υπέροχα, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως το δέρμα μας υποφέρει τους καλοκαιρινούς μήνες. Αφυδατώνεται, ξεραίνεται, μαυρίζει (για εσάς τις τυχερές το λέω) και καταλήγει να χάνει την λάμψη και την ελαστικότητά του. Don’t worry, γιατί έχω να σας προτείνω την καλύτερη λύση και είναι άκρως μυρωδάτη και φέρουν ελληνική υπογραφή παρακαλώ!


Το Messinian Spa Αντιηλιακό Προσώπου και Σώματος Γιαούρτι & Καρύδι με SPF50 2 σε 1 προσφέρει προστασία από τον ήλιο (ακτίνες UVA και UVB) και συγχρόνως, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα μας. Ο συνδυασμός των βασικών συστατικών του, οι πρωτεΐνες γιαουρτιού, η πανθενόλη (Β5), το φραγκόσυκο και η αλόη, προσφέρει ένα υπέροχο, ενυδατικό αποτέλεσμα στο δέρμα. Περιέχει, επίσης, έλαια καρυδιού, καρότου και σταφυλιού, τα οποία είναι ιδανικά για τα αντιηλιακά. Απορροφάται εύκολα, είναι μη λιπαρό, δεν κολλάει και είναι ανθεκτικό στο νερό. 

*** Μην ξεχνάς να το εφαρμόζεις 20 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και να επαναλαμβάνεις συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Το Νερό Προσώπου από Ελληνικό Τσάι του Βουνού της Apivita (από βιολογικές καλλιέργειες της ΑPIVITA στον Όλυμπο) έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 97% φυσικά συστατικά. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος) και διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας. Επιπλέον, αναζωογονεί, τονώνει και , καταπραΰνει την επιδερμίδα και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

*** Η Apivita αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η αποτελεσματικότητα των εγχυμάτων που επιλέγονται κάθε φορά αποδεικνύεται με επιστημονικές μεθόδους και μετράται η αντιοξειδωτική τους δράση και η περιεκτικότητα τους σε πολυφαινόλες.