×

Ένα αποσμητικό για το μετρό

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι με το εισιτήριο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έπρεπε να δίνουν και ένα αποσμητικό; Δεν ξέρω για σένα... αλλά εγώ το σκέφτομαι κάθε φορά που χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ. Δες παρακάτω τρία βασικά ερωτήματα με τις απαντήσεις τους που πρέπει να ξέρεις για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον ιδρώτα.


Roll-on ή Spray;

Τα roll-on είναι πιο ιδανικά στο να τοποθετήσεις το αποσμητικό σου καλύτερα στις μασχάλες σου και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Αντιθέτως τα spray στεγνώνουν πιο γρήγορα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα.

Το αντιιδρωτικό και το αποσμητικό είναι το ίδιο;

Φυσικά και όχι. Το αποσμητικό δεν καταπολεμά τον ιδρώτα αλλά καλύπτει τη δυσοσμία με το άρωμα που περιέχει στα συστατικά του, ενώ τα αντιιδρωτικά μπορούν και σταματάνε τον ιδρώτα με τα ισχυρά συστατικά που περιέχουν.

Κίτρινοι λεκέδες, αυτή η μάστιγα.

Για να μειώσεις την δημιουργία λεκέδων, βεβαιώσου πως το αντιιδρωτικό σου έχει στεγνώσει στις μασχάλες σου πριν φορέσεις τα ρούχα σου. Διότι αν είναι ακόμη υγρό τότε σίγουρα θα μεταφερθεί και στο ύφασμα της μπλούζας σου...και δεν θα αποφύγεις τη δημιουργία κίτρινων λεκέδων.
Για εκείνη: 

- Το Αποσμητικό roll on Noxzema Memories είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα. Προσφέρει την ιδανική προστασία από τον ιδρώτα και τη κακοσμία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό προς το δέρμα. Αν και διακριτικό, το άρωμα του Noxzema Memories είναι γεμάτο θηλυκότητα, ενώ ταυτόχρονα αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.
- Το Αποσμητικό Dove Mineral Touch Antiperspirant Spray με εκχύλισμα ορυκτών από τη Νεκρά Θάλασσα, παρέχει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα. Περιέχει 1/4 ενυδατική κρέμα για επιπλέον ενυδάτωση και αποτελεσματική φροντίδα και όμορφη επιδερμίδα.

Για εκείνον:

- Το Nivea Protect & Care Roll On προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία ενώ προσφέρει 48ωρη προστασία χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Η δέσμευση της NIVEA να παράγει προϊόντα υψίστης ποιότητας για την περιποίηση της επιδερμίδας αντικατοπτρίζεται στο νέο αποσμητικό, το οποίο συνδυάζει αξιόπιστα συστατικά με ένα μοντέρνο, αρρενωπό άρωμα.
- Το Old Spice Original Deodorant Body Spray θα αναβαθμίσει την αυτοπεποίθησή σας. Σχεδιασμένο για να είναι αποτελεσματικό κατά των οσμών και την υγρασία του σώματος.