×

Kativa Sweet Camomile #blondeHair

Κάθε ξανθιά που προσέχει το χρώμα των μαλλιών της, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τους κάνει για να διατηρεί το χρώμα τους ζωηρό και λαμπερό. Παρακάτω σου μιλάω για τη Kativa Sweet Camomile, μια σειρά σχεδιασμένη για τα ξανθά μαλλιά, η οποία επαναφέρει τη φωτεινότητα -τη λάμψη και ενισχύει κάθε ίνα της τρίχας από το πρώτο λούσιμο. 


Η σειρά Sweet Camomile είναι ένα μείγμα από εκχύλισμα χαμομηλιού* και μέλι**, το οποίο αποκαθιστά το προστατευτικό στρώμα της τρίχας βοηθώντας να διατηρηθεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει από την καθημερινότητα. Αυτό όμως που κάνει μοναδική τη συγκεκριμένη σειρά είναι ότι διαφέρει γιατί ΠΕΡΙΕΧΕΙ φυσικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και μελιού, ενώ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ parabens, αλάτι, θειικό άλας και γλουτένη

- Το Sweet Camomile Shampoo (250ml) είναι ένα σαμπουάν που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, αφαιρεί την λιπαρότητα και παρέχει φυσική λάμψη και φωτεινότητα. Επίσης, επαναφέρει την χαμένη υγρασία και ενυδάτωση στα μαλλιά. 

- Το Sweet Camomile Conditioner (250ml) είναι ένα condiotioner που βοηθάει τις άκρες των μαλλιών προκειμένου να αποφευχθεί η ξηρότητα. Βοηθάει επίσης στην διατήρηση του χρώματος των μαλλιών στα φυσικά ή βαμμένα ξανθά μαλλιά, προσφέροντας ταυτόχρονα ενυδάτωση και φυσική λάμψη. 

- Η Sweet Camomile Deep Treatment (250ml) είναι μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και λάμψης, η οποία βοηθάει στην ανανέωση της τρίχας, στην διατήρηση του χρώματος των μαλλιών, επαναφέρει την χαμένη υγρασία και ενυδάτωση στα μαλλιά, κάνοντας πιο λαμπερά αφού επαναφέρει τη φυσική λάμψη τους. Την εφαρμόζεις σε νωπά μαλλιά για 5 έως 10 λεπτά και μετά ξεβγάζεις με άφθονο χλιαρό νερό. Επίσης οι μυρωδιές από χαμομήλι και το μέλι προσφέρουν μια πολυαισθητηριακή εμπειρία σε κάθε λούσιμο.


*Το χαμομήλι ή γερμανικό χαμομήλι ή γλυκό χαμομήλι, είναι ένα βότανο που το συναντάμε στη Ευρώπη και στις εύκρατες περιοχές της Ασίας. Είναι αντι-φλεγμονώδες, έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αντιμυκητιακές, χρησιμοποιείται για να φωτίσει τα μαλλιά και να δώσει λάμψη. Τέλος, αναζωογονεί τα μαλλιά, την ίδια στιγμή ενισχύοντας τις ρίζες τους. 
**Το μέλι περιποιείται τα μαλλιά, δίνοντας λάμψη και δύναμη, αφήνοντας ένα εκπληκτικό άρωμα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος La Rou Hair Cosmetics L.T.D.. Τη σειρά Kativa Sweet Camomile θα τη βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια ή στα eshops: hairtool.gr , mybeautybox.gr, beautytestbox.com και b-spot.gr . Για περισσότερες πληροφορίες μην ξεχάσεις να κάνεις Like στις σελίδες της Kativa Greece και της La Rou Hair στο facebook.