×

JOY by Dior

"Το JOY by Dior ανοίγει την αγαλλίαση που δημιουργούν οι νότες εσπεριδοειδών, το ξύσμα από περγαμόντο και μανταρίνι ενισχύεται από αλδεύδες και οδηγεί στο επόμενο επίπεδο, όπου συναντάμε δύο δημοφιλή λουλούδια: το τριαντάφυλλο, σε μορφή εκχυλίσματος αλλά και absolute, και το γιασεμί. Το ζεστό και κρεμώδες σανταλόξυλο στη βάση είναι μια ώριμη αγκαλιά, αποτελούμενη από ένα ανάλαφρο άγγιγμα κέδρου και μια πινελιά πατσουλί. Από τη μεγάλη οικογένεια των Μόσχων, μια προσεχτική επιλογή από νότες παίζουν αγκαλιάζοντας το φως σε μια πουδρένια ανάσα αέρα. Ένας συνδυασμός μόσχου, ξύλου και λουλουδιών, που ολοκληρώνει και αναδεικνύει την προσωπικότητα." Christian Dior


Το μύρισα αρκετές φορές πριν πω "το θέλω!"... μάλλον το αγάπησα από την πρώτη μυρωδιά που κατέκλυσε το μυαλό μου και το γέμισε εικόνες από το ταξίδι μου στη Γαλλία το 2005. Το JOY by Dior είναι ένα υπέροχο φλοράλ άρωμα αλλά με γλυκό τελείωμα που χαρίζει μια θηλυκή τρυφερότητα κατά την επαφή με το δέρμα και ταιριάζει επάξια σε ένα luxury άρωμα. 

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο και μανταρίνι, οι μεσαίες νότες είναι ρόδο Γαλλίας και γιασεμί, ενώ οι νότες της βάσης είναι σανταλόξυλο, κέδρος, white musk και πατσουλί. 

Όσο για το μπουκάλι... το κυλινδρικό σχήμα όσο και το καπάκι του, μου θύμισαν την Exclusive σειρά αρωμάτων Maison Christian Dior· μόνο που εδώ η προσέγγιση είναι πιο ανάλαφρη χρωματικά. Επιπλέον το ασημένιο νήμα που τυλίγει το καπάκι, δημιουργεί το σχήμα ενός τέλειου Ο και ταιριάζει άψογα με το μπουκάλι.