×

Βοήθεια… ομορφιάς! #BeautyAde

«Είμαστε ό,τι τρώμε» λένε οι διατροφολόγοι και αν το καλοσκεφτείς, έχουν δίκιο! Η κακή διατροφή -το πρόχειρο φαγητό, η κούραση, το άγχος, το κάπνισμα, η μη κατανάλωση νερού, και η έλλειψη ύπνου, αποτυπώνονται αμέσως στο δέρμα μας. 

H Lanes επιλέγει άριστες πρώτες ύλες, υψηλής ποιότητας και καθαρότητας ενεργά συστατικά στους ιδανικούς συνδυασμούς και ακολουθεί πρακτικές καλής παραγωγής (HACCP, IFS, ISO, cGMP’s) και ελέγχου για την επίτευξη ποιοτικών, ασφαλών και αποτελεσματικών συμπληρωμάτων διατροφής που υποστηρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών για βέλτιστη υγεία και ευεξία. Έτσι δημιούργησε και το BeautyAde, ένα συμπλήρωμα διατροφής που απευθύνεται στην καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών και  των νυχιών.



Το συμπλήρωμα διατροφής BeautyAde περιέχει έναν συνδυασμό με αμινοξέα (L-Κυστίνη, L-Μεθειονίνη), Βιταμίνες Β, C, E, MSM, εκχύλισμα κεχριού και πολύτιμα ιχνοστοιχεία, που βοηθούν στην ενδυνάμωση των μαλλιών και των νυχιών και χαρίζουν ομορφιά και ζωντάνια.

Ο συνδυασμός των συστατικών και των αμινοξέων του αποτελεί την πιο στοχευμένη επιλογή στην πιο προσιτή τιμή 10,90€ (αναζήτησε το στο skroutz και θα το βρεις σε ακόμα χαμηλότερη τιμή), καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Συνιστάται σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν να έχουν υγιές δέρμα, νύχια και μαλλιά, ενώ απευθύνεται και σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, ανθρώπους που δεν έχουν ισορροπημένη διατροφή και γενικότερα παραμελούν τον εαυτό τους. Είναι γνωστοποιημένo στον ΕΟΦ.

Περισσότερα για το συμπλήρωμα διατροφής BeautyAde μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημη site της Lanes. Επιπλέον, συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό ή το γιατρό σας πριν τη χρήση του. 


Το ποστ δεν είναι χορηγούμενο.