×

Μικρά μυστικά μακιγιάζ για τέλειες selfies

Εμείς οι γυναίκες θέλουμε να βγαίνουμε πάντα ωραίες στις φωτογραφίες, πόσο μάλλον στις selfie που συνηθίζουμε να ποστάρουμε στο Instagram! Έψαξα λοιπόν και βρήκα όλα τα μικρά μυστικά μακιγιάζ (και όχι μόνο) που χρειάζεται να ξέρεις για να φαίνεσαι στις selfies σου σαν star!


▪ Απόφυγε τα foundation με μεγάλο δείκτη αντιηλιακής προστασίας (SPF) γιατί αν η φωτογραφία τραβιέται με φλας θα δείχνεις σαν να έχεις πέσει στο αλεύρι!
▪ Βεβαιώσου ότι το πρόσωπο με το λαιμό σου δεν κάνει διχρωμία. Το μυστικό είναι να απλώνεις την πούδρα ή το foundation μέχρι χαμηλά στο λαιμό, ειδικά αν φοράς ντεκολτέ.
▪ Αν έχεις ιδιαίτερα λιπαρή επιδερμίδα, φρόντισε να περάσεις με το πινέλο λίγη πούδρα στο Τ του προσώπου σου. Η #NoFilter Finishing Powder της NYX (κλικ εδώ) είναι ένα νέο προϊόν που αφήνει ένα φινίρισμα τόσο αψεγάδιαστο και απαλό όσο τα πιο κολακευτικά φίλτρα στο Instagram και όχι μόνο!!!
▪ Το επίκεντρο της προσοχής σε μια selfie είναι τα μάτια. Βάλε τόση ποσότητα μάσκαρα ώστε το βλέμμα σου να φαίνεται διαπεραστικό.
▪ Φόρεσε φωτεινό κραγιόν! Τα σκούρα ματ άστα για τις face to face συναντήσεις.
▪ Τόνισε τα φρύδια σου!
▪ Βεβαιώσου ότι τα μαλλιά σου είναι λαμπερά!
▪ Χρησιμοποίησε ένα ρουζ σε peachy τόνο για να φωτίσεις τα μάγουλά σου.

Κάνε ότι και οι σταρ

▪ Για να μην βγεις ποτέ ξανά με… προγούλι, το μυστικό είναι να σηκώσεις προς τα επάνω ελαφρώς το λαιμό σου και να βγάλεις ελαφρώς το μέτωπό σου μπροστά. Έπειτα, χαμήλωσε λίγο το πηγούνι σου και είσαι έτοιμη για τη λήψη.
▪ Όταν χαμογελάς στις φωτογραφίες σπρώξε την γλώσσα σου πίσω από τα δόντια σου. Έτσι, θα ανοίξεις το στόμα σου και θα γελάσεις ακριβώς όσο πρέπει!
▪ Πριν τραβήξεις μια φωτογραφία κοίτα για λίγο επίμονα κάπου που έχει φως (μια λάμπα, ας πούμε). Έτσι τα μάτια σου δεν θα βγουν ποτέ ξανά κατακόκκινα!
▪ Για να δείχνεις πιο αδύνατη, βάλε το ένα χέρι στο γοφό σου και γύρισε ελαφρώς το σώμα σου στο πλάι και το πρόσωπό σου ευθεία στην κάμερα.
▪ Προτίμησε να ποζάρεις μπροστά από έναν λευκό ή ανοιχτόχρωμο τοίχο που θα κάνει και το πρόσωπό σου να δείχνει πιο φωτεινό.
▪ Κάθισε απέναντι από το φως για να πέφτει στη μια ή την άλλη μεριά του προσώπου σου από το πλάι.

Άρθρο μου (κλικ εδώ) για το Punked.gr - Πρώτη δημοσίευση 13/07/2018