×

Μαλλί ουράνιο τόξο (ή πως να χωρίσεις χωρίς να το καταλάβεις)

Δεν ξέρω αν είναι το νέο beauty trend... ξέρω όμως πως αν θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου ουράνιο τόξο, "να τους αλλάξεις τα φώτα" με την καλή έννοια ή να χωρίσεις χωρίς να το καταλάβεις, διαβάζεις το σωστό ποστ.


Μπορεί να λατρεύω το ξανθό χρώμα των μαλλιών μου αλλά αυτό δεν με αποτρέπει να παίζω και με άλλες ανοιχτές αποχρώσεις όπως το ροζ και το λιλά. Θα μου πεις και με το δίκιο σου, δεν λυπάσαι βρε Μαίρη τα μαλλιά σου που όλη την ώρα τα ταλαιπωρείς με χημικές διεργασίες (η βαφή είναι μία τέτοια διεργασία); Θα σου απαντήσω με απόλυτη ειλικρίνεια, όχι! 

Tο μυστικό είναι ότι το αποτέλεσμα αυτού του τρελού χρώματος (ο καλός μου ακόμα δεν μπορεί να το δεχτεί -παίζει να έχω χωρίσει και να μην το ξέρω) είναι αποτέλεσμα ΜΑΣΚΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ και όχι βαφής. 


Ναι, καλά διάβασες! Είναι μία "χρωμομάσκα" που η κανονική της δουλειά είναι να τονώνει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά. Επομένως, τα μαλλιά αποκτούν ναι μεν ένα χρώμα αλλά είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΌ και χωρίς να υποστούν την ταλαιπωρία και τη διαδικασία της βαφής. Αντίθετα η χρήση της μάσκα αναδομεί, ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει την τρίχα.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;

Όχι το αποτέλεσμα δεν είναι αντίστοιχο μιας βαφής. Οι μάσκες μαλλιών Hairmony με χρώμα που χρησιμοποίησα (Pink & Purple) από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon φεύγουν σε μερικά λουσίματα ή φεύγουν πιο γρήγορα (σε 3 λουσίματα) αν χρησιμοποιήσεις ένα σαμπουάν αποχρωματισμού όπως αυτό που χρησιμοποιώ εγώ από την εταιρεία Delia (το βρίσκω στα καταστήματα Oggi - είναι απίστευτα οικονομικό για τη δουλειά που κάνει).

Πως τη χρησιμοποιώ;

Απλώνεις μια δόση προϊόντος ανάλογα το αποτέλεσμα που επιθυμείς (ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά, στα μήκη, σαν ανταύγειες κλπ) σε βρεγμένα μαλλιά και την αφήνεις να δράσει για περίπου 5-10 λεπτά. Το αποτέλεσμα του μωβ π.χ. θα είναι λιλά. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ, βρέξε τα μαλλιά σου πάρε τα πολλά νερά (άφησέ τα ελαφρώς νωπά) άσε τη μάσκα για 10 με 15 λέπτά και μετά ξέβγαλε με άφθονο νερό. Το αποτέλεσμα π.χ. του ροζ μπορεί να βγει φούξια.


Πόσο κοστίζει, τι άλλα χρώματα υπάρχουν και που τη βρίσκω

Οι μάσκες μαλλιών Hairmony με χρώμα κυκλοφορούν σε σούπερ βολική συσκευασία με αντλία στις εξής αποχρώσεις: pink, blue, purple, red και copper. Κοστίζουν 7,60€ και μπορείς να τις βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επαγγελματική μάσκα μαλλιών Hairmony με χρώμα  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ. Το αποτέλεσμα που βγήκε στα μαλλιά μου είναι γιατί είναι ανοιχτόχρωμα (ξανθά). Σε πιο σκούρα μαλλιά δεν μπορώ να ξέρω το αποτέλεσμα που μπορεί να βγει.

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS, η οποία πρωτοπορεί για άλλη μία φορά δημιουργώντας ποιοτικές μάσκες μαλλιών με χρώμα που προστατεύουν και περιποιούνται το τριχωτό της κεφαλής και ταυτόχρονα βάφουν, τονώνουν και ενισχύουν τα ήδη βαμμένα μαλλιά.
H BIOKAL COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της.