×

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector


Δύο πράγματα που δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μου, εκτός των άλλων, είναι η ατζέντα μου και το lip gloss ή το κραγιόν μου. 

Ένα από τα αγαπημένα μου lip gloss, που το αγοράζω συνέχει, είναι το Clarins Instant Light Natural Lip Perfector στην απόχρωση #05 Candy Shimmer. Μην σας τρομάζει το όνομα! Δεν έχει καθόλου glitter, έχει απλά λαμπερό τελείωμα. 

Το Clarins Instant Light Natural Lip Perfector είναι σαν lip balm και lip gloss μαζί. Είναι αρκετά ενυδατικό (περιέχει Shea Butter και άγριο ​​Mango), δεν είναι κολλώδες, ενώ αφήνει τα χείλη λαμπερά και τους δίνει ένα υπέροχο φυσικό (ίσως και ένα κλικ πάνω από το φυσικό) ροζ χρώμα. 

Δεν είναι μακράς διάρκειας αλλά -προσωπικά- δεν με πειράζει. Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι η υπέροχη μυρωδιά του (μυρίζει σαν καραμέλα και βανίλια μαζί) γιατί μου θυμίζει Χριστούγεννα. Έχει σπογγώδες απλικατέρ, το οποίο απλώνει ομοιόμορφα στα χείλη το προϊόν και δεν λερώνεται η συσκευασία κατά τη χρήση του. Η τιμή του είναι περίπου 17 ευρώ (με την έκπτωση κοστίζει 12,70€).

Το λατρεύω με ένα nude κραγιόν ή μολύβι από κάτω!!!