×

Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

Αν είσαι beauty addict όπως εγώ, τότε έχεις ήδη στα χέρια σου τη νέα παλέτα σκιών Lemonade Craze Eyeshadow Palette της Maybelline. Πρόκειται για μία παλέτα σκιών με ουδέτερα χρώματα με bold πινελιές, εμπνευσμένη από μία δροσερή λεμονάδα μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα.

Οι σκιές της Lemonade Craze Eyeshadow Palette έχουν ωραία υφή, απλώνονται ομοιόμορφα και μπορείς να κάνει blending με μεγάλη ευκολία. Έχουν ωραία χρωματική απόδοση αλλά για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια, χρειάζεται βάση σκιών (primer). Επίσης, μου αρέσει ότι οι αποχρώσεις έχουν όνομα ώστε να μπορούμε να αναφερθούμε σε αυτές ονομαστικά. Plus: το άρωμα της (είναι αρκετά αδύναμο, αν έχεις κάποια ευαισθησία) που σου φτιάχνει τη διάθεση σε κάθε μακιγιάζ.


Η Lemonade Craze Eyeshadow Palette διαθέτει 12 σκιές ματιών σε συνδυασμό ματ όπως η Lemonade Crazy και λαμπερές αποχρώσεις όπως το υπέροχο απαλό χρυσό Main Squeeze. Απαλές για να φωτίσετε, πιο σκούρες για να κάνετε πιο έντονο το βλέμμα σας και έντονα χρώματα, όπως η κίτρινη ματ σκιά Lemonade Crazy, εμπνευσμένα από εσπεριδοειδή για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Οι αποχρώσεις της Lemonade Craze Eyeshadow Palette προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε τόσο σε πρωινά όσο και σε βραδινά μακιγιάζ.