×

Nars Natural Radiant Longwear Foundation


Αν έπρεπε να διαλέξω την πιο σημαντική beauty είδηση για το 2018 αυτή θα ήταν η άφιξη της Nars στην Ελλάδα. Το πιο πολυδημοσιευμένο brand στο instagram έχει τις πιο ωραίες βάσεις, γιατί το foundation Natural Radiant Longwear της Nars έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: να είναι εκεί, να καλύπτει τα πάντα, αλλά να είναι τελικά αόρατο! 

Στο Natural Radiant Longwear θα βρεις όλα εκείνα που ψάχνεις σε ένα foundation και είναι πολύ δύσκολο να εντοπισθούν σε ένα και μόνο προϊόν! Έχει πραγματικά καλή διάρκεια -παραμένει αναλλοίωτο για περισσότερο από 12 ώρες (16 ώρες λέει η εταιρεία) και η κάλυψή του είναι μέτρια προς πλήρη. Επιπλέον, η ανάλαφρη και ανθεκτική σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το Skin Optimizing Complex, ένα σύμπλοκο από σμέουρο, μήλο και καρπούζι, το οποίο προστατεύει τις ελαστικές ίνες του δέρματος. Και φυσικά το smooth αποτέλεσμα που μοιάζει σαν να μην φοράς τίποτα! 

Και τέλος, κυκλοφορεί σε 33 αποχρώσεις ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει και όχι κάτι που να μοιάζει με τον τόνο σου!


Παράγγειλε το online στο lookfantastic.gr και στο sephora.gr .