×

Το χαμόγελό σου

Ένα όμορφο χαμόγελο, μπορεί να κατακτήσει όλο τον κόσμο. Δεν είναι, τυχαίο ότι αρκετοί μεγάλοι έρωτες ξεκίνησαν από ένα χαμόγελο... Τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω ότι κάπως έτσι με έριξε· με ένα χαμόγελο! Στις μέρες μας, οι  εταιρείες προωθούν καινοτόμες οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες που βοηθούν να αποκτήσουμε ένα υπέροχο χαμόγελο και να διατηρήσουμε υγιή τα δόντια και τα ούλα μας, όπως η σειρά ActiVital της GUM.

Η αντιοξειδωτική δύναμη του συνενζύμου Q10 και του εκχυλίσματος ροδιού, η ενισχυτική δράση που προσφέρουν το ginger και το χαμομήλι, αλλά και η υψηλή περιεκτικότητα σε φθόριο κάνουν τη σειρά Activital απαραίτητη για την καθημερινή προστασία και συντήρηση της υγείας των ούλων και των δοντιών, ενώ το καινοτόμο συστατικό LAE (Ethyl Lauroyl Arginate) εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων στην επιφάνεια των δοντιών.


Η νέα οδοντόβουρτσα Sonic Vibration είναι ένας συνδυασμός κομψότητας και αποτελεσματικότητας στον καθαρισμό για μοναδική εμπειρία βουρτσίσματος, κάθε μέρα! Οι μαλακές, κωνικές τρίχες της αφαιρούν μέχρι 50% περισσότερη πλάκα μεταξύ των δοντιών και καθαρίζουν 47 φορές βαθύτερα κάτω από την ουλοδοντική σχισμή, ενώ οι 12.000 δονήσεις/λεπτό προσφέρουν βαθύ και απαλό καθαρισμό, για μια υγιεινή στοματική φροντίδα κάθε μέρα. 

Plus: Φροντίστε να βουρτσίζετε σωστά τα δόντια, με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Η οδοντόβουρτσα να πιάνει και τα ούλα.

Η οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμα Activital Q10 ενδυναμώνουν τα ούλα, τα δόντια και το σμάλτο. Αποτρέπουν την εμφάνιση τερηδόνας, χάρη στο φθόριο και την ισομαλτιτόλη που εμπεριέχονται στη σύνθεσή τους. Έχουν ήπια σύνθεση, ενώ δεν περιέχουν διαβρωτικά συστατικά, αλκοόλη, θειικά άλατα (SLS) ή parabens, και προστατεύουν τη φυσική χλωρίδα του στόματος. Είναι κατάλληλα για παιδιά από 7+ ετών η οδοντόκρεμα και 10+ ετών το διάλυμα. 

Plus: Χρησιμοποιήστε το στοματικό διάλυμα μετά το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον 30''. Μην το καταπίνετε. 

Και να θυμάσαι ότι πρέπει να αλλάζεις την οδοντόβουρτσα σου κάθε 2 με 3 μήνες, για την αποφυγή βακτηρίων. Επίσης είναι σημαντικό να καθαρίζεις, πάντα, τη γλώσσα σου, όπου συσσωρεύονται πολλά βακτήρια προκαλώντας δυσοσμία και άλλα προβλήματα στη στοματική υγιεινή.

Αναζητήστε τα στα φαρμακεία και στα Hondos Center.