×

Beauty LOOP: το πιο κοριτσιστικο beauty brand ειναι ελληνικο


Πέρυσι, είχε έρθει στο γραφείο ένα δεματάκι από την εταιρεία BeautyLOOP που περίμενα πως και πως γιατί ανυπομονούσα να δω από κοντά τις συσκευασίες. Πριν λίγες ημέρες ήρθε στα χέρια μου για δεύτερη φορά το Mild Argan Face Scrub μαζί με την Face Nourishing & Cleansing Argan Mask. Με αφορμή αυτά τα δύο προϊόντα, αποφάσισα να σας μιλήσω για το συγκεκριμένο beauty brand. 



Το BeautyLOOP είναι ένα ελληνικό beauty brand με βασικό κριτήριο την υψηλή ποιότητα προϊόντων και τα κορυφαία συστατικά, χωρίς parabens και άλλες βλαβερές ουσίες. Ξεχωρίζουν όμως και για τις υπέροχες συσκευασίες που θα συναντήσετε στον κόσμο της ομορφιάς! Το bronzer και τα υγρά κραγιόν είναι τα best seller προϊόντα της μάρκας. Για εμένα ακολουθούν τα κονσίλερ σε υγρή μορφή, τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν! Σε αυτό το ποστ όμως θα δούμε αναλυτικά τα προϊόντα περιποίησης.


Tο αγαπημένο μου Mild Argan Face Scrub για όλους τους τύπους δέρματος είναι μία ήπια κρέμα απολέπισης & καθαρισμού προσώπου με εξειδικευμένα μικρο-σωματίδια που δρουν ως μικροσκοπικά "σφουγγαράκια" και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα χωρίς να "τραυματίζουν" το δέρμα. Τα βλαστοκύτταρα argan σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα γλυκόζης και ξυλιτόλης φυσικής προέλευσης, έχουν ενυδατική και επαναδομητική δράση. 

Ο λόγος που αγαπώ λίγο περισσότερο αυτό το μασκοκρεμοScrub (δική μου λέξη) είναι γιατί δεν ερεθίζει και ούτε κοκκινίζει καθόλου μα καθόλου το ευαίσθητο δέρμα (μεικτό δέρμα, ξηρό Τ και λιπαρά μαγουλάκια λόγω πόρων). Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό απαλό και λαμπερό πρόσωπο χωρίς να σε τραβάει.

Εφαρμογή: Το απλώνετε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο κάνοντας απαλό μασάζ 2 με 3 φορές την εβδομάδα, αποφεύγοντας την περιοχή φύρω από τα μάτια. Στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό.


Η Face Nourishing & Cleansing Argan Mask για όλους τους τύπους δέρματος είναι μία θρεπτική μάσκα με ιδιαίτερη αναδομητική σύνθεση που βασίζεται στο λευκό άργιλο, στα βλαστοκύτταρα argan, το έλαιο argan και τη βιταμίνη Ε. Και η κρέμα δεν ερεθίζει και δεν κοκκινίζει καθόλου το ευαίσθητο δέρμα 

Εφαρμογή: Την απλώνετε ομοιόμορφα με ένα μεγάλο πινέλο (μην ξεχάσετε να το πλύνετε ξανά μετά τη χρήση) σε όλο το πρόσωπο  (μην τσιγκουνευτείτε την ποσότητα) μετά την απολέπιση 1 με 2 φορές την εβδομάδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε την για 10-15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό.

Αναζητήστε τα προϊόντα BeautyLOOP στο sobeauty.gr και στο instagram @beautyloopgr