Φέτα ψητή με ντοματίνια ελιές και κρεμμύδι

by - 8.11.18

Με έμπνευση από το μπουγιουρντί, η ψημένη φέτα με ελαιόλαδο ελιές και κρεμμύδι, μπορεί να ταιριάζει με το καλοκαίρι αλλά είναι η αγαπημένη μου μεσογειακή επιλογή όταν κάνω τραπέζι στο σπίτι και για τις 365 μέρες το χρόνο.


Θα χρειαστείς:

2 φέτες τυρί φέτα
Μερικά ντοματίνια
Μερικές μαύρες ελιές
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
Ελαιόλαδο
Ρίγανη & θυμάρι
Ψωμί για να σερβίρουμε

Εκτέλεση:


▪ Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200C.

▪ Πάρτε ένα ταψάκι και στρώστε τα υλικά σας, ξεκινώντας με τα κρεμμύδια στο κάτω μέρος (καλύψτε το), βάλτε από πάνω τη φέτα σας, μετά τα ντοματίνια και τέλος τις ελιές αφού τις κόψετε στη μέση.

▪ Περιχύστε με ελαιόλαδο (να είστε γενναιόδωρες), τη ρίγανη και το θυμάρι και βάλτε το ταψί στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.

▪ Βγάλτε το όταν οι άκρες του τυριού αρχίζουν να γίνονται χρυσές.


You May Also Like

0 Comments