×

Lanes Βιταμίνη C1000mg cranberry

Τo άγχος και το στρες της καθημερινότητας σε συνδυασμό με το καθημερινό τρέξιμο στη δουλειά, τις περισσότερες φορές λειτουργούν ως εμπόδιο με αποτέλεσμα η ενέργειά και οι δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν! 

Για αυτό και, με δεδομένους τους σημερινούς ρυθμούς ζωής, που καταλήγουν σε πνευματική και σωματική εξάντληση αλλά και μη ισορροπημένη διατροφή, η χρήση των βιταμινών θεωρείται απαραίτητη, αφού τονώνουν και ενισχύουν τον οργανισμό. 

Η διαθεσιμότητα ποικιλίας και συνθέσεων είναι ιδιαίτερα μεγάλη στην αγορά έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε οργανισμού αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιλογή που θα κάνουμε ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. 

Σημαντικό: Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν τη χρήση της.


Η Lanes Βιταμίνη C1000mg cranberry είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με υπέροχη γεύση κράνμπερι, κεράσι και σταφύλι. Συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού & νευρικού συστήματος και του μεταβολισμού για παραγωγή ενέργειας, αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου & βοηθά στη μείωση της κούρασης. Εμπλουτισμένη με συμπυκνωμένο χυμό κράνμπερι, η βιταμίνη C συμβάλλει στη προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για καλή λειτουργία του δέρματος, των δοντιών, ούλων, οστών & χόνδρων και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Η βιταμίνη C1000mg cranberry της Lanes συνιστάται σε άτομα που έχουν ανάγκη για μεγαλύτερες δόσεις βιταμίνης C, που θέλουν να αποφύγουν ή να αντιμετωπίσουν κάποιο κρυολόγημα και ενδεχομένως σε άτομα που είναι επιρρεπή σε συχνά κρυολογήματα κατά τη χειμερινή περίοδο. Είναι γνωστοποιημένη στον ΕΟΦ.

Περισσότερα για τη Βιταμίνη C1000mg cranberry μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημo site της Lanes.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να θυμάστε ότι μια σωστή διατροφή είναι το παν για μια καλή ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία.


Το ποστ δεν είναι χορηγούμενο.