×

Aquabella, η νέα σειρά της Nuxe

Μέσα από ένα ιδιαίτερο και διαδραστικό event στο καινούργιο και άκρως διασκεδαστικό Museum of Illusions η NUXE μας πέρασε απόλυτα το μήνυμα ότι η λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι… ψευδαίσθηση με τη νέα σειρά Αquabella®, αλλά πραγματικότητα!


Με εκπληκτικές υφές, δροσερές και ευχάριστες για την απόλυτη καθαριότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας, η σειρά Αquabella® σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια φρέσκια και καθαρή επιδερμίδα με τρία βήματα, ειδικά σχεδιασμένη για μεικτές επιδερμίδες. Θυμίζοντας ένα θαλασσινό αεράκι, η μυρωδιά της συνδυάζει τη γλυκύτητα του γιασεμιού με την εκπληκτική, φρέσκια νότα του αγγουριού καθώς και μερικές ζωηρές χροιές λεμονιού.


Η NUXE έχει συνδυάσει δύο φυσικά ενεργά συστατικά (το Λευκό Νούφαρο και το Υαλουρονικό Οξύ) για να βάλει τέλος στο αιώνιο δίλημμα που αφορά το μεικτό δέρμα, παρέχοντας την απαραίτητη υγρασία σε στοχευμένες περιοχές του προσώπου. Ο σκοπός: Ενυδάτωση των αφυδατωμένων περιοχών και ταυτόχρονα απομάκρυνση της λιπαρότητας.


Η σειρά Aquabella® αποτελείται από τα τρία βασικά βήματα φροντίδας: Το Καθαριστικό Gel μικροαπολέπισης, τη λοσιόν Essence και την Ενυδατική Κρέμα ελαφριάς υφής. Αναζητήστε τα στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.