×

Ένα brand για ψαγμένα κορίτσια #Porcelain_Skin

Με έμπνευση από το πάθος των γυναικών της Ιαπωνίας για την τέλεια επιδερμίδα, η Porcelain Skin είναι το brand που αν είσαι skin addict πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις! Αν και μετράει λίγα χρόνια στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά έχει ήδη κατακτήσει μεγάλη μερίδα στο χώρο των καλλυντικών.


Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, είχα τη χαρά να δοκιμάσω όλη αυτή τη φιλοσοφία και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, η λευκή μου επιδερμίδα έγινε πραγματικά "αλαβάστρινη".


Η Porcelain Skin μας χαρίζει πουδρένιες υφές και εκλεπτυσμένα αρώματα που αναδεικνύουν την Ιαπωνική φιλοσοφία γύρω από την ομορφιά μέσω της σύγχρονης ευρωπαϊκής κοσμητολογίας. Η ιδρύτρια της Porcelain Skin κυρία Ευγενία Πηλιάτη πιστεύει ότι η τόνωση των φυσικών μηχανισμών μας και η "ιαπωνική" συνέπεια στην περιποίηση του δέρματος είναι το κλειδί για όμορφο και υγιές δέρμα.


Οι φόρμουλες των προϊόντων συνδυάζουν τα πιο εξελιγμένα βιοτεχνολογικά και κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά της παγκόσμιας κοσμετολογίας με διαχρονικά φυτικά συστατικά που είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες εδώ και αιώνες. Η ισορροπία δραστικότητας και προστασίας είναι στο κέντρο της φιλοσοφίας της και για αυτό είναι κατάλληλη ακόμα και για τα ευαίσθητα δέρμα χωρίς να στερείται αποτελεσματικότητας.


Σε αυτό όμως που θα σταθώ λίγο παραπάνω, χωρίς να σας κουράσω, είναι το καινούριο προϊόν του brand Sleeping Beauty. Όπως λέει και το όνομα του, εσύ κοιμάσαι και αυτό δουλεύει και σε ξυπνάει ομορφότερη.

Το Sleeping Beauty είναι ένα πολυτελές super αντιγηραντικό λάδι φυτικής ρετινόλης σε συνδυασμό οργανικών παρθένων πολυτελών ελαίων, βελτιώνει το φωτογηρασμένο, κουρασμένο δέρμα,τους διεσταλμένους πόρους και τις ρυτίδες. Είναι πραγματικά ένα ισχυρό βοτανικό αντιγηραντικό, επανορθωτικό και αντιφλεγμονώδες λάδι προσώπου με δράση ρετινόλης επόμενης γενιάς που αντιμετωπίζει τα πολλαπλά σημάδια της γήρανσης.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και φυσικά είναι δερματολογικά ελεγμένο για το ευαίσθητο δέρμα, ώστε να μην προκαλεί αλλεργίες. Και επιπλέον, μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι, ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια.

Όσο για τη χρήση του, κράτα σημειώσεις: Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση του προσώπου, βάλε λίγες σταγόνες στα χέρια σου και κάνε μασάζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μπορείς να το χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ. Plus: Aν θέλεις μπορείς να το αναμείξεις με το foundation σου για να έχεις ένα λαμπερό, “υγρό” look!


Μην ξεχάσω να σας πω το πιο σημαντικό: Η Porcelain Skin είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα ευαίσθητα δέρματα, δεν δοκιμάζεται σε ζώα, όπως και κανένα από τα trademark επώνυμα συστατικά της. Επίσης δεν περιέχει: parabens, mineral oils, silicones, sulphates, propylene glycol, phthalates, alcohol, GMO, PEGS, TEA, DEA, MI, formaldehyde, urea, mercury and bee venom.

Τα προϊόντα της Porcelain Skin θα τα βρεις στο Attica Beauty στο Golden Hall, στο Placebo Pharmacy στη Γλυφάδα και σε επιλεγμένα φαρμακεία & spa.