×

Fresh Line ΚΙΡΚΗ με βανίλια & βιολέτα

Παιχνιδιάρικες μυρωδιές, εθιστική βανίλια και ζεστή σοκολάτα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το πως μοσχοβολούν οι γιορτινές μέρες. Ίσως είναι το μόνο που μου αρέσει στις γιορτές... οι μυρωδιές που κρύβουν μέσα τους αναμνήσεις και στιγμές.

Το σετ δώρου Κίρκη με βανίλια και βιολέτα (κλικ εδώ) είναι η ρομαντική και πολυτελής επιλογή που μπορείς αν θέλεις να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε σπα και να δημιουργήσεις αναμνήσεις και στιγμές χαλάρωσης.


Το σετ περιέχει:

• Κίρκη Αφρόλουτρο (200ml) Τα αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και υλάνγκ-υλάνγκ προωθούν τη συναισθηματική ισορροπία, ενώ το ξυλώδες άρωμα του κέδρου και η βιολέτα προσδίδουν ηρεμία και ανακουφίζουν από το άγχος.

• Κίρκη Γαλάκτωμα Σώματος (200ml) Είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα από βιολέτα και βανίλια και ένα μίγμα αιθέριων ελαίων από τριαντάφυλλο και γιασεμί που προσφέρουν συναισθηματική ισορροπία και σωματική χαλάρωση.

• Κίρκη Body Splash (50ml) Με πολύτιμα αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο, γιασεμί και υλάνγκ-υλάνγκ με πολλαπλές ιδιότητες αρωματοθεραπείας που προσφέρουν εσωτερική ισορροπία και αρμονία. 

• Λεβάντα Χειροποίητο Σαπούνι 120g

Τέλος να σας πω ότι στη Fresh Line δεν χρησιμοποιούν: Σιλικόνη, Parabens, SLS / SLES, Προπυλενογλυκόλη, Βουτυλενογλυκόλη, Πετροχημικά, Φθαλικά, PEG, Συστατικά Δοκιμασμένα σε Ζώα, Κολλαγόνο, Τριεθανολαμίνη, GMO’s, Carbomer/