×

Apivita Cleansing Κρεμώδης Αφρός Καθαρισμού με Ελιά & Λεβάντα

Τα τελευταία τρία χρόνια έχω εντάξει στην καθημερινή μου ρουτίνα τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού της Apivita με Ελιά και Λεβάντα για πρόσωπο και μάτια. Σίγουρα όλες λιγο πολύ έχετε διαβάσει ή ακούσει για το συγκεκριμένο προϊόν και ίσως να το έχετε δοκιμάσει... αλλά εγώ δηλώνω ερωτευμένη με το συγκεκριμένο αφρό καθαρισμού. Από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα δεν μπορώ να το αποχωριστώ. 



Ο Κρεμώδης Αφρός Καθαρισμού με Ελιά & Λεβάντα της Apivita για πρόσωπο και μάτια απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει ή να αφυδατώνει την επιδερμίδα. 
Το βιολογικό πράσινο τσάι που χρησιμοποιείται ως βάση είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες με σημαντική αντιοξειδωτική δράση ενώ έχει αντισηπτικές, αντιερεθιστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. Η Ελιά και οι πρωτεΐνες σιταριού ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα, η Λεβάντα έχει καταπραϋντικές ιδιότητες,  και η Πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία. Απλώνετε καθημερινά, πρωί ή και βράδυ, σε βρεγμένο πρόσωπο και λαιμό κάνοντας ελαφρύ μασάζ και στη συνέχεια ξεβγάζετε με άφθονο νερό.

Θα το βρεις στα φαρμακεία και στα φαρμακεία, στα Hondos Center και στο Carelab by attica. 

Το Imetec Bellissima Face Cleansing I4201 είναι μία συσκευή καθαρισμού προσώπου που προσδίδει λάμψη αναζωογονεί το δέρμα και παρέχει επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι. 
Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος για γυναίκες και άνδρες οποιαδήποτε ηλικίας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Επιπλέον, συνδυάζεται τελεία με καλλυντικά και καθαριστικά και αρκεί μόνο 1 λεπτό για ένα βαθύ καθαρισμό. Τέλος, είναι ανθεκτικό στο νερό και τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την πρώτη χρήση.

Θα τη βρεις στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και στα Hondos Center.