×

Laura Mercier new makeup

Η Laura Mercier είναι ένα brand που αγαπώ γιατί έχει την καλύτερη πούδρα σεταρίσματος! Πριν λίγες ημέρες βρέθηκα στο Attica και έκανα δικά μου το καινούριο foundation Flawless Lumière Radiance και δύο προϊόντα από την συλλογή Shades of Paris & New York -μια συλλογή με αποχρώσεις εμπνευσμένες από το ζωντανό και αισθησιακό Παρίσι και την τολμηρή Νέα Υόρκη.


Flawless Lumière Radiance Perfecting Foundation

Είναι ένα foundation που προσφέρει το πιο ωραίο φωτεινό αποτέλεσμα που έχεις δει ποτέ στην επιδερμίδα σου και παραμένει στη θέση του σε κάθε είδους φωτισμό, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Έχει μέτρια έως πλήρης κάλυψη χωρίς να βαραίνει το δέρμα, διάρκεια έως και 12 ώρες, και ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας σε μόνο 1 εβδομάδα χάρη στην περιεκτικότητα βιταμίνης C, προσφέροντας παράλληλα 15 ώρες ενυδάτωση. Και επειδή σου αρέσουν και εσένα οι φωτογραφίες, δεν αντανακλά το φως του φλας ώστε οι φωτογραφίες σου να δείχνουν πάντα τέλειες. Κυκλοφορεί σε 22 αποχρώσεις ώστε να επιλέξεις την ιδανική για σένα.


Το Velour Extreme Matte Lipstick στην απόχρωση Muse θα το λατρέψεις για το έντονο χρώμα του με ένα πέρασμα και ματ τελείωμα που δεν ξηραίνει τα χείλη. και φυσικά για την ευκολία του στην εφαρμογή.

Το Caviar Stick Eye Colour στην απόχρωση Rush το θέλεις γιατί φοριέται όλες τις ώρες, είναι σταθερό, έχει πολύ ωραίο μεταλλικό τελείωμα μεγάλης διάρκειας έως 12 ώρες και χάρη στην κρεμώδη σύνθεση του, επιτρέπει να το εφαρμόσεις όπως εσύ επιθυμείς.


Τα προϊόντα Laura Mercier είναι διαθέσιμα στα πολυκαταστήματα Attica στο atticabeauty.gr και στο Hondos Center Γλυφάδας.