×

Με μια glItter μάσκα όλα φαίνονται πιο όμορφα

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, τι δουλειά κάνεις... το glitter είτε το αγαπάς είτε το μισείς. Εν όψει Πάσχα έχει την τιμητική του, μιας και οι γιορτές τη θέλουν λίγη έξτρα λάμψη. Βέβαια άλλο λίγη φωτεινή λάμψη και άλλο να μοιάζεις λες και έχεις πέσει στον κουβά με τη χρυσόσκονη.

Πριν από ένα χρόνο, είχα γράψει στο punked.gr για το απόλυτο insta trend της περιόδου...για τις μάσκες προσώπου με glitter (εδώ). Ένα χρόνο μετά, είναι ακόμα εδώ και το αγαπημένο μου αγγλικό budget beauty brand, η Beauty Formulas φέρνει τρεις μάσκες με glitter σε μονοδόσεις (σε φαφελάκια).



Για να είμαι ειλικρινής, οι μάσκες με glitter πρέπει να είναι σε μονοδόσεις και όχι σε σωληνάριο ή βαζάκι γιατί δεν θα τις χρησιμοποιήσουμε πάνω από μία φορά. Η συνηθέστερη χρήση της είναι για να ανεβάσουμε μια selfie στο instagram (έλα, παραδέξου το!). Βέβαια, παρ' ότι είναι ένα "εφετζίδικο" προϊόν ομορφιάς, πρακτικά κάνει την ίδια δουλειά με μια αντίστοιχη peel-off μάσκα προσώπου για ενυδάτωση, λάμψη, σύσφιξη, κ.α.. Δεν ξηραίνει το δέρμα, δεν μου προκάλεσε φαγούρα ή κοκκινίλα και αφαιρείται εύκολα.



Και πως ακριβώς τις χρησιμοποιούμε;

Εφαρμόζουμε ένα παχύ, ομοιόμορφο στρώμα της μάσκας στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, τα φρύδια και τα χείλη. Την αφήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να στεγνώσει και την αφαιρούμε τραβώντας την από τις άκρες. Ξεπλένουμε πολύ καλά με χλιαρό νερό και μετά βάζουμε την κρέμα μας, κ.λπ..

Τις μάσκες (π.λ.τ.: 3,20€) και όλα τα προϊόντα τις Beauty Formulas θα τα βρεις στα Hondos Center, στα Galerie de beaute και σε διάφορα eshop. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Beauty Formulas στην Ελλάδα είναι η εταιρεία CosmetiCom.