×

Apivita My Color Elixir για βαμμένα μαλλιά και τριχωτό χωρίς ερεθισμούς

Αν κάποια αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της, πιο συχνά απ' ότι φίλτρο στην καφετιέρα του γαλλικού να σηκώσει το χέρι της... Εγώ, εγώ, εγώ! Νομίζω ότι δεν έχει μείνει απόχρωση του ξανθού που δεν έχω κάνει. Κι αν με ρωτήσεις γιατί, θα σου πω ότι η αλλαγή χρώματος είναι το νούμερο ένα που μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση και την ψυχολογία.

Η APIVITA το γνωρίζει καλά αυτό και μαζί με τη μακρόχρονη πείρα της στην περιποίηση, στην υγεία και την ομορφιά των μαλλιών, παρουσιάζει τη νέα μόνιμη βαφή μαλλιών My Color Elixir με Color Magnet.


Η νέα μόνιμη βαφή μαλλιών My Color Elixir συνδυάζει τη δύναμη 3 ελαίων και του υαλουρονικού οξέως, και χαρίζει στα μαλλιά ζωντάνια και λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας, συνδυάζοντας την εξαιρετική χρωματική απόδοση με την πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών, ενώ παράλληλα φροντίζει την τρίχα και μειώνει τη φθορά της. Για να περιοριστεί η φθορά της τρίχας και ο κίνδυνος εμφάνισης αλλεργιών, η βαφή My Color Elixir δεν περιέχει PPD, αμμωνία, οινόπνευμα, σιλικόνη, αλλά και μια σειρά από άλλες ουσίες που πιθανώς ευθύνονται για ερεθισμούς του τριχωτού σε άτομα με προδιάθεση αντίδρασης (σσ. χωρίς αλλεργιογόνα), ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Η νέα μόνιμη βαφή μαλλιών My Color Elixir της APIVITA με το καινοτόμο σύστημα 2 βημάτων Color Magnet είναι σε kit, έχει κρεμώδη υφή και ευχάριστο άρωμα, είναι εύκολη στη χρήση και εφαρμόζεται εύκολα στο σπίτι.


Στο πρώτο βήμα η κρέμα βαφής με 3 πολύτιμα έλαια argan, αβοκάντο και ελιάς, εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη των λευκών και λάμψη σε μόλις 30 λεπτά. Τα έλαια δρουν σαν ντόμινο το ένα μετά το άλλο για να σταθεροποιήσουν το χρώμα και να επανορθώσουν τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής των μαλλιών. Στο δεύτερο βήμα, η κρέμα περιποίησης για μετά τη βαφή με υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα μελιού, σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα, ενυδατώνει τα μαλλιά και δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας που μεγιστοποιεί την ένταση και τη λάμψη.

Η νέα σειρά My Color Elixir της APIVITA διατίθεται σε 34 νέες αποχρώσεις, απόλυτα συνυφασμένες με τα τελευταία trends στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.


Για να περιποιηθείς το χρώμα των μαλλιών σου η APIVITA δημιούργησε τη σειρά Color Protect, η οποία περιλαμβάνει:

Σαμπουάν Προστασίας Χρώματος με Ηλίανθο & Μέλι
Μαλακτική Κρέμα Προστασίας Χρώματος με Ηλίανθο & Μέλι
Μάσκα Προστασίας Χρώματος για Βαμμένα Μαλλιά με Ηλίανθο & Μέλι
Κρέμα Προστασίας Χρώματος Χωρίς Ξέβγαλμα με Ηλίανθο & Μέλι
Λάδι Θρέψης και Επανόρθωσης για τα Μαλλιά με Αργκάν & Ελιά

Αναζήτησε τη νέα μόνιμη βαφή μαλλιών My Color Elixir και τη σειρά Color Protect στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.