×

Αυτό το γιαούρτι σώματος πρέπει να το δοκιμάσεις!

Η κάνναβη είναι ένα φυτό που αναπτύχθηκε στη κεντρική Ασία και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, στην ιατρική, στη φαρμακοβιομηχανία, ακόμα και στη διατροφή. Στη βιομηχανία των καλλυντικών το έλαιο κάνναβης χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιγηραντικό, πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά και έχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ των ωμέγα-3 και ωμέγα-6 απαραίτητων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη υγεία του δέρματος, και καταπραϋνει τη ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. 

Η Messinian Spa δημιούργησε ένα καλοκαιρινό BODY YOGURT με ΚΑΝΝΑΒΗ & ΚΑΡΥΔΑ, ιδανικό για ξηρές, ευαίσθητες, ερεθισμένες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες.


Το νέο αναζωογονητικό Βody Υogurt Κάνναβη & Καρύδα είναι ένα ελαφρύ γιαούρτι σώματος, με απολαυστικό, φυσικό άρωμα που ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την μεταξένια και απαλή. Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, έλαιο κάνναβης, έλαιο καρύδας, πανθενόλη, βιολογική αλόη, ΠΟΠ και βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, που θα προστατέψουν το δέρμα σας και θα βελτιώσουν την ελαστικότητα και την υγρασία του. Χωρίς Parabens και με ουδέτερο PH για το δέρμα.

Επίσης, προτείνει για τις πιο ξηρές επιδερμίδες ή με εκζέματα να συνδυαστεί με το καθαρό έλαιο κάνναβης Messinian Spa. Το λάδι είναι ελαφρύ και απορροφάται εύκολα από τους πόρους του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και ανανεώνει όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας. Δεν περιέχει Parabens.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.messinianspa.gr

Αναζητείστε τα σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Άρθρο μου για το Punked.gr
Πρώτη ανάρτηση 24/5/2019