×

4+1 προϊόντα για καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι φτάνει ολοταχώς (αν δεν μας τα χαλάσει και ο Ιούνιος) και με τον ήλιο να γίνεται ολοένα και πιο έντονος, είναι καιρός να φτιάξουμε το νεσεσέρ μας που σίγουρα χρειάζεται ανανέωση ενόψει καλοκαιριού και θα συνοδεύσει τις ημέρες και νύχτες του φετινού καλοκαιριού.


#1 Κάλυψη όπου χρειάζεται!

MAYBELLINE NewYork Instant Eraser Age Rewind Concealer
Το πιο must have concealer είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από goji berry & haloxy, και χρειάζεται μόνο ένα πέρασμα για να καλύψεις ή να κρύψεις οτιδήποτε χρειάζεται χωρίς να λερώσεις τα δάχτυλά σου, χάρη στο ενσωματωμένο του σφουγγαράκι.

#2 Λάμψη, ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο σε ένα αντιηλιακό!


THANK YOU FARMER Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30 PA++
Πρόκειται για ένα αντηλιακό essence λάμψης με ελαφριά υφή που προσφέρει ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα. Περιέχει μικροπέρλες για λάμψη που ακτινοβολεί σαν το καθαρό νερό, φυτικά εκχυλίσματα όπως phyto-oligo (συνδυασμός αλόης και ριζών ασιατικής αλθαίας) και άλλα εκχυλίσματα όπως μπαμπού. Είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Plus: Είναι value for money γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως primer για λαμπερό αποτέλεσμα, ως κρέμα λάμψης για τα ζυγωματικά και ως αντηλιακό.

#3 Bronzer, τo απαραίτητο προϊόν για να αποδώσουμε την ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπό μας!


NYX Professional California Beaumont Bronzer
Για ηλιοκαμένο look εφαρμόστε το στα σημεία του προσώπου που συνήθως «κοκκινίζουν» από τον ήλιο (μέτωπο, ζυγωματικά, μύτη κλπ.). Xάρη στην κρεμώδη υφή του, εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε πρόσωπο & σώμα και χαρίζει μια ζεστή λάμψη με σαγηνευτικό μεταξένιο -φυσικό αποτέλεσμα. 

#4 Ζουμερά χείλη!

Επιλέξτε ενυδατικά και καλυπτικά κραγιόν όπως το Radiant Matt Lasting Lip Color SPF15 στην απόχρωση 70 Nude για έντονο χρώμα που διαρκεί. Έχει πλούσια κρεμμώδης υφή και σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο φυτικής προέλευσης από το φλοιό του ρυζιού, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες, με ενυδατική, μαλακτική και επουλωτική δράση. 

και τέλος, το Seventeen Mattifying Setting Mist (κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα) για να φιξάρεις το μακιγιάζ σου και να αναζωογονήσεις το πρόσωπό σου -να το ενυδατώσεις.