×

Λαμπερά μαλλιά και το καλοκαίρι

Τα μαλλιά μας ειδικά το καλοκαίρι εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο. Η θάλασσα και το χλώριο της πισίνας επίσης ταλαιπωρούν τα μαλλιά και αλλοιώνουν την ποιότητα της τρίχας με αποτέλεσμα να γίνονται άγρια και θαμπά. Στο σημερινό ποστ θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο από τη σειρά Solar της System Professional, την αντηλιακή κρέμα θρέψης και το λάδι προστασίας της κερατίνης από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το σύμπλεγμα HelioGuar στο οποίο βασίζεται η σειρά Solar της System Professional, μειώνει τις ακτίνες UV που επηρεάζουν το χρώμα, χωρίς να τα αφυδατώνει με αποτέλεσμα η ζωντάνια των μαλλιών να διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.



Η SOLAR Sealing Cream είναι μία αντηλιακή κρέμα καθημερινής προστασίας για βαθιά θρέψη, η οποία προστατεύει τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία και τις βλαβερές επιδράσεις της θάλασσα (σσ. αλάτι) και της πισίνας (σσ. χλώριο).

Να την επιλέξεις αν έχεις κανονική προς χοντρή τρίχα ή είναι αφυδατωμένα. Άπλωσε αρκετή ποσότητα στα μαλλιά πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τους στον ήλιο. Να την ανανεώνεις, όπως το αντηλιακό σου. Επιπλέον, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου και να ελέγξεις το φριζάρισμα και να τα χτενίσεις πιο εύκολα.

Το SOLAR Sun Oil είναι ένα έλαιο προστασίας της κερατίνης από την ηλιακή ακτινοβολία και χαρίζει άμεση απαλότητα στα μαλλιά τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την έκθεση τους στον ήλιο. Τα αντηλιακά φίλτρα που περιέχει, σε συνδυασμό με το μείγμα πολύτιμων ελαίων, περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την κερατίνη ενισχύοντας σε καθημερινή βάση την απαλότητα των μαλλιών.

Να το επιλέξεις αν θέλεις έξτρα απαλότητα και προστασία από τον ήλιο, τη θάλασσα και το νερό της πισίνας. 

Πως το χρησιμοποιείς: 1) Πριν και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, 2) σε βρεγμένα μαλλιά πριν το στέγνωμα με πιστολάκι για απαλότητα και προστασία, και 3) σε στεγνά μαλλιά για να τα τιθασεύσεις και να μειώσεις το φριζάρισμα. Super tip: Ανέμειξε το με το conditioner της ίδιας σειράς για έξτρα αίσθηση απαλότητας.

Θα τα βρεις σε επιλγμένα κομμωτήρια με προϊόντα της System Professional.