×

Κάνε την κυτταρίτιδα φίλη σου

Με τούτα και με 'κείνα ο Ιούνιος μπήκε και θεωρητικά μαζί του και το καλοκαίρι. Ο πανικός δεν σε έχει πιάσει ακόμα γιατί ο καιρός, αν και χτύπησε μερικά 25ρια, δεν σου θυμίζει καθόλου καλοκαιρινό μήνα. Μαγιό πήρες, αντηλιακά πήρες, που θα πας βρήκες, αλλά σκέφτεσαι ότι η κυτταρίτιδα θα είναι εκεί και φέτος και σου χαλάει η ψυχολογία. 


Μεταξύ μας, θα σου πω ότι κακός η ψυχολογία σου χαλάει επειδή έχεις κυτταρίτιδα. Άλλωστε ποια μεσογειακή γυναίκα δεν έχει; Εγώ πάντως την αποδέχτηκα εδώ και πολλά χρόνια, πίνω πολύ νερό, περπατάω πολύ γιατί δεν γυμνάζομαι (sorry αλλά δεν μου αρέσει) και την φροντίζω· ναι καλά διάβασες, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. Δηλαδή τις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, οι οποίες όμως δεν κάνουν θαύματα. 

Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας δεν θα την εξαφανίσουν! Μπορούν όμως να βελτιώσουν την υφή και την ελαστικότητα του δέρματός αρκεί να βρεις αυτή που σου ταιριάζει και να την εφαρμόζεις ευλαβικά σε καθημερινή βάση. Συνήθως, η συστηματική χρήση των περισσότερων αντικυτταριδικών προϊόντων αποδίδει γύρω στο μήνα. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα που περιέχουν καφεΐνη, τα οποία χρειάζονται 15 με 20 μέρες από την εφαρμογή τους. Επίσης, βοηθάει να έχεις μια σωστή διατροφή (ατασθαλίες όλοι κάνουμε), να μειώσεις τη ζάχαρη και τα αναψυκτικά, να γυμνάζεσαι (θα σε χειροκροτήσω αν το κάνεις) και να πίνεις πολύ νερό, ώστε να δεις ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα. 

SUPER SOS: Η κυτταρίτιδα χειροτερεύει με τις στερητικές δίαιτες και τις συχνές αυξομειώσεις βάρους. Επιδιώξετε την αργή απώλεια κιλών και κατόπιν τη μακροπρόθεσμη σταθεροποίηση το βάρους σας. 

Ανακάλυψε παρακάτω ποιες κρέμες της BIOTEN μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να βγεις χωρίς άγχος στην παραλία. 


H σειρά cellufight περιλαμβάνει δροσερούς ή θερμούς και ισχυρούς συνδυασμούς φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που δροσίζουν ή ζεσταίνουν τα σημεία εφαρμογής. Αν είσαι πιο παραδοσιακή, αναζήτησε τα μοναδικά προϊόντα της σειράς bodyshape. Εξίσου ισχυρά, χάρη στα μοναδικά συστατικά τους, θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι όντως εφικτό να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι! 

BIOTEN Cellufight 
  • Cellufight Κρέμα Μασάζ Κατά της Κυτταρίτιδας: έως και 2% απώλεια πόντων στην περιφέρεια των μηρών. 
  • Cellufight Cryo Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: μείωση κυτταρίτιδας σε κοιλιά και γλουτούς.
  • Cellufight Αποσυμφωρητικό Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: για σφριγηλούς γοφούς και γλουτούς με ταυτόχρονη μείωση πόντων. 
BIOTEN Bodyshape 
  • Bodyshape Gel/Κρέμα Ολικής Αναδόμησης: Ολική αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας σε ένα μόλις μήνα. 
  • Bodyshape Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας: Καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών στους ιστούς και, κατά συνέπεια, μείωση της κυτταρίτιδας. 
  • Bodyshape Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και καταπολέμηση την «όψη φλοιού πορτοκαλιού». 
  • Bodyshape Slim-No-Gym Anticellulite: Αναδιαμόρφωση και απόλυτη τόνωση του σώματός σου, σε πολύ λίγο χρόνο και καθόλου προσπάθεια. 
  • Bodyshape Bioactive Caffeine Anticellulite Gel: Λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, εύκολα και αποτελεσματικά. 

Όλα τα προϊόντα των σειρών cellufight και bodyshape, πέρα από τις ξεχωριστές ιδιότητες που έχει το καθένα, χαρίζουν μείωση πόντων σε όλο το σώμα καθώς εστιάζουν στις προβληματικές περιοχές ενώ τα αποτελέσματα της δράσης τους είναι άμεσα και μακράς διάρκειας. 

Περισσότερα θα βρεις στο www.biotencosmetics.com