×

Suncare Project 2019: αντηλιακά σώματος


Στο προηγούμενο post σας έδειξα τα αγαπημένα μου αντηλιακά προσώπου. Σε αυτό θα σας δείξω αντιηλιακά για το σώμα και στο τέλος δείτε μερικά χρήσιμα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ημερομηνία λήξεως των αντιλαϊκών.

Αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα

1. Η Mastica Shop Αντηλιακή Κρέμα για Πρόσωπο & Σώμα με μαστίχα και βιταμίνη Ε με SPF20 έχει εξαιρετικά λεπτή, μη λιπαρή υφή για την προστασία ενάντια στη βλαβερή UVA & UVB ακτινοβολία, κατά της φωτογήρανσης, με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Το υαλουρονικό οξύ και το άμυλο από καλαμπόκι ενισχύουν την φυσική ενυδάτωση του οργανισμού, καταπραϋνουν το δέρμα και προσφέρουν μια ευχάριστη και βελούδινη αίσθηση, ενώ το εκχύλισμα από ελιά και βιταμίνη Ε ενισχύουν τη φυσική αντιοξειδωτική άμυνα των κυττάρων. 

2. Το Messinian Spa Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος 2 σε 1 με Γιαούρτι & Καρότο SPF 30 προσφέρει προστασία από τον ήλιο από τις ακτίνες UVA και UVB και, συγχρόνως, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Ο συνδυασμός των βασικών συστατικών του, οι πρωτεΐνες γιαουρτιού, η πανθενόλη (Β5), το φραγκόσυκο και η αλόη, προσφέρει ένα υπέροχο, ενυδατικό αποτέλεσμα στο δέρμα. Περιέχει, επίσης, έλαια καρότου, σταφυλιού και καρυδιού, τα οποία είναι ιδανικά για τα αντιηλιακά. Απορροφάται εύκολα, είναι μη λιπαρό, δεν κολλάει και είναι ανθεκτικό στο νερό.



3. Το Apivita Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος SPF30 με Θαλάσσια λεβάντα & Πρόπολη παρέχει υψηλή προστασία από τις UVA και UVB ακτινοβολίες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και ενισχύει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Η θαλάσσια λεβάντα, πλούσια σε στερόλες και βιταμίνη Ε, η προβιταμίνη Β5 και η βιολογική αλόη ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς και ενυδατώνουν. Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, καινοτομία της APIVITA, με υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή παρέχει σταθερά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. O φωτοσταθερός συνδυασμός φυσικών και συνθετικών φίλτρων ευρέως φάσματος εξασφαλίζει έως και 130% μεγαλύτερη προστασία και σταθερό SPF για όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Έχει ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα, υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα, είναι υποαλλεργικό & δερματολογικά ελεγμένο, πολύ ανθεκτικό στο νέρο και δεν περιέχει οινόπνευμα και σιλικόνες. 

4. Η Bioselect Αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα SPF30 με Dictamelia, εχινάκεα & χυμό αλόης είναι ειδικά σχεδιασμένη με φωτοσταθερά φίλτρα, ευρέως φάσματος UVΑ & UVB για ολοκληρωμένη υψηλή προστασία. Το Dictamelia προστατεύει από τη δράση των ελευθέρων ριζών και μαζί με την εχινάκεα ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας στο οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση. Ο χυμός αλόης παρέχει στην επιδερμίδα πολύτιμα ιχνοστοιχεία και αμινοξέα και προσφέρει καταπραϋντική και απαλυντική δράση. Δεν περιέχει paraben, παράγωγα πετρελαίου και συνθετικές χρωστικές.

Αντηλιακά λάδια

5. Το Caudalie Beautifying Suncare Oil SPF30 αποτελεί μια πατενταρισμένη καινοτομία της Caudalie με αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες. Πρόκειται για ένα θρεπτικό έλαιο σταφυλιού με μη λιπαρή υφή, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα πιο εύθραυστα. Η επιδερμίδα μας δεν ήταν ποτέ πιο μεταξένια, απαλά αρωματισμένη και προστατευμένη από τις ακτίνες UVA/ UVB, ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα με φυσικό, λαμπερό και μακράς διάρκειας μαύρισμα, αποτρέποντας ταυτόχρονα την εμφάνιση ρυτίδων. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ανθεκτικό στο νερό, δεν περιέχει αλκοόλ και σιλικόνη. Και όπως με όλα τα προϊόντα Caudalie, δεν χρησιμοποιούνται parabens, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις, ορυκτά έλαια ή συστατικά που προέρχονται από ζώα.



6. Το Nuxe Sun Huile Bronzante Visage et Corps Haute Protection SPF30 με ηλίανθο & υάκινθο είναι ένα θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Παρέχει αντιγηραντική προστασία & εγγυάται λαμπερό και ασφαλές βαθύ μάυρισμα. Πιο γοητευτικό από ποτέ, αφήνει ένα άρωμα στην επιδερμίδα που ταξιδεύει τις αισθήσεις στο καλοκαίρι. Μη φαγεσωρογόνο, χωρίς σιλικόνη, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια, η σύνθεσή του μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα.

Κλείνοντας πρέπει να αναφέρω ότι τα αντηλιακά αναγράφουν στη συσκευασία τους την ημερομηνία λήξης τους, πέραν της οποίας δεν προσφέρουν καμία προστασία από τον ήλιο. Οι ειδικοί συνιστούν να μη χρησιμοποιούμε ένα αντηλιακό μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία επιτρεπόμενης χρήσης. Πάντως η ετικέτα του χ προϊόντος σχεδόν πάντα αναφέρει για πόσο καιρό μπορούμε να κρατήσουμε το αντηλιακό αφού το ανοίξουμε. Συνήθως, η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι 12 μήνες. Επιπλέον, διατηρήστε τπ σωστά σε θερμοκρασία δωματίου και σε σημείο χωρίς υγρασία.

SOS: Να το εφαρμόζετε 15-20 λεπτά πριν την έκθεσή σας στον ήλιο και το ανανεώνετε συχνά τόσο στη θάλασσα όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας.