×

Τα βιολογικά προϊόντα Natura Estonica BIO αξίζουν μια θέση στο ντουλάπι σου


Τα τελευταία χρόνια επιλέγω να χρησιμοποιώ να χρησιμοποιώ προϊόντα απαλλαγμένα από περιττές χημικές ουσίες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα (πρόσωπο & σώμα) αλλά και το περιβάλλον. Εδώ και μερικές ημέρες έχω βάλει στην καθημερινή μου ρουτίνα τα βιολογικά προϊόντα της Natura Estonica BIO.

Τα βιολογικά προϊόντα της Natura Estonica BIO δημιουργούνται χρησιμοποιώντας φυτά με ενέργεια και δύναμη, περιέχοντας τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ώστε να κάνουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά να φαίνονται και να είναι στα καλύτερά τους! Περιέχουν φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά εκχυλίσματα και έλαια, χωρίς ορυκτέλαια, χωρίς SLS/SLES και χωρίς parabens. 


Natura Estonica Σαμπουάν bio Color Bomb για βαμμένα μαλλιά

Το Σαμπουάν bio Color Bomb για βαμμένα μαλλιά παρατείνει τη λάμψη του χρώματος και αναδομεί τα φθαρμένα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες, ενώ η Μαλακτική Κρέμα bio Color Bomb για βαμμένα μαλλιά βοηθάει να παραταθεί η λάμψη του χρώματος και επανορθώνει τα φθαρμένα μαλλιά, χάρη στο κερί μέλισσας που θρέφει τα μαλλιά και προλαμβάνει το σπάσιμο. Περιέχουν εκχύλισμα βιολογικής σημύδας που χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη και όγκο, έλαιο βιολογικού macadamia που προστατεύει τα μαλλιά από την απώλεια υγρασίας και συμβάλλει στην αναδόμησή τους, και ένα ειδικά σχεδιασμένο σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που συμβάλλει στην αναζωογόνηση των φθαρμένων μαλλιών, αφήνοντάς τα λαμπερά και υγιή.

◄ Δεν βαραίνει καθόλου τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ πραγματικά το αποτέλεσμα είναι απαλά και λαμπερά μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.


Natura Estonica Sophora Japonica για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες

Το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου Sophora Japonica με εκχύλισμα ιαπωνικής σοφόρας, εκχύλισμα από άνθη βιολογικού βαμβακιού και το ειδικό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών καθαρίζουν απαλά, απαλύνουν και ενυδατώνουν το δέρμα ενώ παράλληλα καταπολεμούν την έντονη ευαισθησία, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας. Άπλωσε το με δίσκο ντεμακιγιάζ ή με τα δαχτυλά σε πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξέπλυνε με νερό ή αφαίρεσε το με δίσκο ντεμακιγιάζ.

Είναι ένα βελούδινο γαλάκτωμα το οποίο αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά καθαρή και απαλή.

Η Μάσκα προσώπου Sophora Japonica με εκχύλισμα ιαπωνικής σοφόρας, βιολογική aloe vera και το ειδικό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών  που περιέχει ενυδατώνουν θρέφουν και τονώνουν την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ παράλληλα επαναφέρουν την ελαστικότητα και βελτιώνουν την όψη της. 
1-2 φορές την εβδομάδα άπλωσε την σε καθαρό πρόσωπο απογεύγοντας την περιοχή των ματιών και χειλιών. Άφησε την για 10-15 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Έχει ωραία αίσθηση χωρίς να τραβάει την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι καθαρή και απαλή επιδερμίδα.

Ο ορός προσώπου Sophora Japonica με εκχύλισμα ιαπωνικής σοφόρας κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και λείο. Περιέχει εκχύλισμα βιολογικού ινδικού λωτού που τονώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την όψη της, ειδικό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών ενυδατώνει την επιδερμίδα και παρατείνει τη νεότητά της. Εφάρμοσε το πρωί και/ή το βράδυ σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο, μόνο του ή πριν από την κρέμα ημέρας ή νυκτός.

◄ Προσφέρει μια έκρηξη ενυδάτωσης φρεσκάδας και καταπραΰνει την ξηρή επιδερμίδα όπως η δική μου.

Η βιολογική Natura Estonica BIO περιλαμβάνει επίσης προϊόντα περιποίησης προσώπου για καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση για κάθε τύπο επιδερμίδας και για όλες τις ηλικίες καθώς και προϊόντα περιποίησης μαλλιών, για κάθε τύπο και ανάγκες μαλλιών.

#naturaestonicabio #naturaestonicagreece