×

Αυτά τα Eye Patche προσφέρουν σούπερ ενυδάτωση έως και για 8 ώρες

Το μπλε φως από τις ηλεκτρονικές συσκευές και οθόνες είναι δύο μόνο από τους πολλούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και να κάνουν την όψη μας να δείχνει πιο θαμπή, κουρασμένη και άτονη. 

Το Revitalization Hydrogel Eye Patche της Frezyderm με υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους είναι ήδη must have και έρχεται να δώσει στο βλέμμα το πολυπόθητο boost λάμψης και αναζωογόνησης, καθώς προσφέρει από την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείς σούπερ ενυδάτωση για 8 ώρες, αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης.


Η καινοτόμα σύνθεσή του εξασφαλίζει ελεγχόμενη απελευθέρωση των δραστικών ενεργών συστατικών του για μέγιστη διάρκεια δράσης και αποτελεσματικότητας, λειαίνει τις πρώτες ρυτίδες & τις λεπτές γραμμές, τονώνει το βλέμμα κάνοντάς το να δείχνει πιο φωτεινό και αναζωογονημένο. 

Πως τα χρησιμοποιείς: 1. Καθαρίζεις και στεγνώνεις το πρόσωπο. 2. Αφαιρείς το αυτοκόλλητο κάλυμμα από την μάσκα και το τοποθετείς την στην περιοχή κάτω από τα μάτια. 3. Αφήνεις τη μάσκα για 4 ώρες κατ’ ελάχιστο. 4. Αφαιρείς τη μάσκα αργά από τις άκρες.

Σημείωση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 8 ώρες. Συνιστάται να εφαρμόζεται τη νύχτα για πλήρη και συνεχή απορρόφηση των δραστικών συστατικών.

Τα βρίσκεις μέσα σε μία απόλυτα εύχρηστη και πρακτική συσκευασία, η οποία περιέχει 4 ζεύγη. Είναι non-woven, βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα. Δεν περιέχουν parabens και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες www.frezyderm.gr