×

Το Tender Care έγινε 30 και το γιορτάζει με ένα limited edition άρωμα από κεράσι


Το Tender Care είναι ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα της Oriflame, με πωλήσεις πάνω από ένα εκατομμύριο τεμάχια κάθε χρόνο και με μια απίθανη -θρεπτική σύνθεση, φέτος γιορτάζει 30 χρόνια επιτυχίας (δημιουργήθηκε το 1980) με ένα limited edition άρωμα από κεράσι.

Ο μοναδικός συνδυασμός του Tender Care από κερί μέλισσας (βοηθά στην προστασία και τη θρέψη των χειλιών σας και αυξάνει την απαλότητά τους), βιταμίνης Ε (αντιοξειδωτικές ιδιότητες) και μείγμα απαλυντικών συστατικών και φυτικών έλαιων, καταπραΰνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ενυδάτωσή της. 

Και δεν θα μπορούσα να παραλείψω μερικές από τις πιο διάσημες χρήσεις του.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κάθε σημείο του προσώπου και του σώματός σου. Εφάρμοσε το στις πιο ξηρές περιοχές όπως τα χείλη, τις άκρες από τη μύτη ή τα ρουθούνια τον χειμώνα, στα πετσάκια των νυχιών, τα χέρια και τους αγκώνες. Είναι εξίσου απίθανο και για τα πόδια σου!

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και στο μακιγιάζ σου. Μετέτρεψε κάθε σκιά ή ρούζ, σε λαμπερή σκιά, κρεμώδες ρουζ ή κραγιόν αναμιγνύοντας το tender care με όποιο προϊόν θέλεις. Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις τα φρύδια σου!

Θα το βρεις εδώ.