×

Οι αγαπημένες μου παλέτες τη χρονιά που πέρασε


Διακριτικό ή πιο έντονο βλέμμα, έντονο smokey eyes ή ρομαντικό nude, η ιδανική παλέτα σκιών για σένα είναι σε κάποιο ράφι και σε περιμένει. Είναι ξεκάθαρα το απόλυτο beauty εργαλείο για ένα εντυπωσιακό βλέμμα και φυσικά ο απόλυτος σύμμαχός σου για ένα τέλειο μακιγιάζ.

Παρακάτω θα βρεις τις δικές μου αγαπημένες, ενώ στο άρθρο μου (κλικ εδώ) στο Punked.gr θα δεις κάποιες που λανσαρίστηκαν την περασμένη εορταστική περίοδο και αυτές που οι beauty bloggers δεν αποχωρίζονται!

1. Seventeen Cosmetics Boho Chic Palette Limited Edition Mε 6 «ζεστές» και λαμπερές αποχρώσεις δίνει στο μακιγιάζ μια υπέροχη καλοκαιρινή αύρα ηλιοβασιλέματος μέσα στην καρδιά του χειμώνα, κάνοντας  απλά blending της κόκκινης με την καφέ και μπρονζέ σκιά. Για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση χρησιμοποίησε τις θερμές αποχρώσεις ρουζ και highlighter.

Από τη συγκεκριμένη παλέτα χρησιμοποιώ τις σκιές.

2. Nyx Professional Off Tropic Shadow Palette "Hasta La Vista - Tropical Brights" Με 10 αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα και χαρίζουν πλούσιο μεταλλικό, ματ ή σατινέ αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε υπέροχα μακιγιάζ προσθέτοντας έντονο χρώμα στο καθημερινό μακιγιάζ σου ή απλά να βαφτείς έντονα.

Από τη συγκεκριμένη παλέτα χρησιμοποιώ τη φούξια, κίτρινη και χρυσή σκιά.


3. Wycon Rosemaniac Shade of Blossom Με 15 σκιές ματιών υψηλής απόδοσης σε αποχρώσεις από κολακευτικές ματ έως λαμπερές ιριδίζουσες, έχει ότι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο ρομαντικό σου μακιγιάζ. Συνδυάζει εξίσου αποχρώσεις σε ψυχρούς και θερμούς τόνους που συμπληρώνουν ιδανικά η μία την άλλη. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Wycon Λάρισας & Θεσσαλονίκης.

Από τη συγκεκριμένη παλέτα χρησιμοποιώ τις αποχρώσεις Teddy, Flattering, Surpise και Obsessed.

4. Radiant Professional  Face Palette Mε 2 φυσικές αποχρώσεις για contouring (μια ανοιχτή καφέ & μια σκούρη καφέ για πιο έντονο αποτέλεσμα), 1 highlighter σε μπεζ-χρυσή απόχρωση, 1 απόχρωση ρουζ σε γήινο ροζ, 1 διαφανής πούδρα με τεχνολογία που αποτρέπει το flashback των φωτογραφικών φακών και 1 πούδρα σεταρίσματος. Όλες οι αποχρώσεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την δημιουργία της συγκεκριμένης παλέτας και έτσι ώστε να ταιριάζουν άψογα σε κάθε επιδερμίδα.

Από τη συγκεκριμένη παλέτα χρησιμοποιώ τις δύο αποχρώσεις για contouring.


Nyx Professional Such a Know-It-All Palette Vol. 1. Mε 24 βελούδινες σκιές (ουδέτερες, κλασικές και βασικές αποχρώσεις, sε μεταλλιζέ, ματ και σατινέ υφή), δύο μεταξένια ρουζ (απαλό ροζ και «λερωμένο» ροζ) και δύο αποχρώσεις για contouring (ζεστό καφέ και ψυχρό γκρι-μπεζ): ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να δημιουργήσετε άπειρα λουκ.

Από τη συγκεκριμένη παλέτα χρησιμοποιώ την σομόν και τις καφέ ματ αποχρώσεις.