×

H παραγγελία μου από το evitamins


Είχα καιρό να κάνω παραγγελία από τo evitamins και αφού ήρθαν τα προϊόντα, ξεκίνησα τα δοκιμάζω ήρθε η ώρα να σας μιλήσω γι' αυτά.

Το πακέτο μου ήρθε σε 22 ημέρες περίπου γιατί έκανα την παραγγελία μου μέσα στα Χριστούγεννα, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ καλός ο χρόνος μεταφοράς, αν αναλογιστούμε το χαμό που επικρατεί εκείνες τις μέρες. Πήρα ένα σέρουμ με βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ της ART natural (σας έχω μιλήσει εδώ γι' αυτό), ένα τζελ για τα μάτια της ALBA botanica και κάποιους δίσκους ντεμακιγιάζ της Thayers

Αυτές τις μέρες έκανα καινούρια παραγγελία (είχε εκπτώσεις, τι να κάνω;) και περιμένω με ανυπομονησία να έρθει γιατί θέλω πολύ να δοκιμάσω δύο προϊόντα καθαρισμού προσώπου από το brand Acure. Δεν αντιστάθηκα και έβαλα και προϊόντα μακιγιάζ. Ναι στο evitamins μπορείς να βρεις και προϊόντα μακιγιάζ, όπως τα αγαπημένα και πολύ οικονομικά ELF. 

Κλείνοντας, αν θέλετε να παραγγείλετε από το evitamins, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας να χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό ma1693081st που εξασφάλισα για το mairigram ώστε να έχετε κέρδος $5 στην πρώτη σας παραγγελία.