×

Ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα


Είτε έχεις κοιμηθεί αρκετές ώρες είτε λίγες, αυτό που είναι εκνευριστικό είναι οι μαύροι κύκλοι και τα πρησμένα μάτια όταν ξυπνάς. Και άντε να έχεις περάσει καλά το προηγούμενο βράδυ, λες χαλάλι... αν όμως διάβαζες ή είναι από την έλλειψη ύπνου και την κούραση;

Στο σημερινό ποστ λοιπόν, σου δείχνω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό για ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

To τζελ ματιών Eye Area Anti-Puffing Gel της Seventeen με Φυτικό Σύμπλεγμα, Οργανικό εκχύλισμα Ελιάς & εκχύλισμα Αγγουριού, είναι η ιδανική κρέμα για το πρωί. Τα Τετραπεπτίδια και το Φυτικό Σύμπλεγμα που περιέχει μειώνουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια και καταπολεμούν τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους. Το Οργανικό εκχύλισμα Ελιάς, εκχύλισμα Αγγουριού, Βιταμίνες Α & Ε και Πολυσακχαρίτη, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην απαιτητική περιοχή των ματιών. Επιπλέον, προλαμβάνει τα σημάδια του χρόνου μειώνοντας τις λεπτές ρυτίδες έκφρασης και προσφέρει μια έντονη αίσθηση σύσφιξης. Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλη την επιφάνεια των άνω βλεφάρων, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια.

Η Cellular Anti-Age Eye Cream της Nivea με σύνθεση κυτταρικών ενεργών συστατικών ενεργοποιεί την παραγωγή Υαλουρονικού Οξέος στα κύτταρα της επιδερμίδας, είναι η κρέμα που θα λατρεύουν τα μάτια μου να χρησιμοποιώ το βράδυ. Ενυδατώνει εντατικά και αναζωγονεί αποτελεσματικά. Μειώνει τις λεπτές γραμμές, γεμίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Φυσικά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και το πρωί γιατί έχει SPF15.

Το βράδυ είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσεις σωστά την επιδερμίδα σου και να χρησιμοποιήσεις Eye Patches (εδώ σου έχω μιλήσει γι' αυτά) για να φροντίσεις και να ενυδατώσεις πιο αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Φυσικά δεν παραλείπεις την κρέμα ματιών σου.

Τip1: βάλε το Anti-Puffing Gel στο ψυγείο! Είναι ο καλύτερος τρόπος να αποσυμφορήσεις την περιοχή των ματιών και να μειώσεις πρηξίματα και σακούλες. Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά πάντα στην μείωση των πρησμένων ματιών ενώ νιώθεις άμεση ανακούφιση και ξεκούραση!
Τip2: αν η κρέμα ματιών σου είναι λεπτόρρευστη, ανάμειξε την με το concealer σου όπως το Fit Me ή το Instant Eraser Age Rewind και το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει! Θα καλύψουν τυχών ατέλειες χωρίς όμως να τις εξαφανίσουν μαγικά αλλά ταυτόχρονα θα ενυδατώσουν την περιοχή των ματιών.
Τip3: χρησιμοποιώ τη Cellular Anti-Age Eye Cream και στην "παρένθεση του στόματος" και πραγματικά έχω δει αποτέλεσμα. Η "παρένθεση του στόματος" είναι οι ρυτίδες που δημιουργούνται από τις κινήσεις του προσώπου μας -όταν χαμογελάμε ή κάνουμε μορφασμούς. Δοκιμάστε τη σε αυτή την περιοχή και πραγματικά θα δείτε αποτέλεσμα.