×

Pixi Hydrating Milky Collection


H σωστή ενυδάτωση του προσώπου, αποτελεί προτεραιότητα για υγιές δέρμα. Ειδικά την άνοιξη και το Φθινόπωρο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον προστασία από τις εναλλαγές θερμοκρασίας που μπορούν να κάνουν το δέρμα πιο ευαίσθητο και ξηρό. Η νέα σειρά Hydrating Milk της Pixi υπόσχεται σούπερ ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, αν την ακολουθήσεις πιστά.

Πριν διαβάσεις παρακάτω για τα προϊόντα της σειράς, σου υπενθυμίζω να μην αμελείς τον καθαρισμό του προσώπου σου κάθε πρωί και κάθε βράδυ. Μην παραλείπεις την ενυδατική σου και το μαγικό προϊόν που λέγεται serum. Μα πάνω απ' όλα αναγνώρισε τις ανάγκες του δέρματος σου!


Το Hydrating Milky Makeup Remover έχει απαλή διφασική φόρμουλα, η οποία βοηθάει στο να αφαιρούμε αποτελεσματικά το βαρύ και αδιάβροχο μακιγιάζ. Ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στα εκχυλίσματα καρύδας και προβιοτικά που περιέχει, ενώ το εκχύλισμα κανέλας που περιέχει παρέχει αντιφλεγμονώδη οφέλη στην επιδερμίδα.

To Hydrating Milky Cleanser είναι ένα κρεμώδες καθαριστικό προσώπου εμπλουτισμένο με ενυδατικό εκχύλισμα καρύδας, εκχύλισμα φλοιού ιριάς και προβιοτικά που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Περιέχει επιπλέον ενυδατικούς παράγοντες όπως Jojoba και εκχύλισμα κανέλας γνωστή για της  αντιφλεγμονώδες ιδιότητές της. Αν και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, παρ' όλα αυτά είναι ιδανικό για το ξηρό δέρμα.

Το Hydrating Milky Peel είναι μία απαλή κρέμα μικρο-απολέπισης που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Η βαθιά ενυδατική φόρμουλα αυτής της απαλής κρέμας εμπλουτίζεται με Φυσική Κυτταρίνη. Τα οφέλη αυτής της απαλής κρέμας μικρο-απολέπισης ενισχύονται από τη θρεπτική Coconut και της Αργινίνης που βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Περιέχει επίσης  εκχύλισμα φλοιού ιριάς, εκχύλισμα κανέλας και πολλά άλλα.


Η Hydrating Milky Lotion είναι πολλαπλών χρήσεων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και στο σώμα. Είναι σχεδιασμένη για να παρέχει άμεση βελτιωμένη υγρασία καθώς και μακροχρόνια ενυδάτωση. Η βαθιά ενυδατική φόρμουλα διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα βούτυρο από βούτυρο, έλαιο καρύδας και εκχύλισμα σπόρου κακάου. Άλλα συστατικά που αγαπούν το δέρμα είναι το Sweet Almond Oil και το Black Oat Extract.

Το Milky Tonic είναι μια ισορροπητική λοσιόν που απαλύνει το πρόσωπο, εμπλουτισμένη με γάλα και εκχύλισμα βρώμης για την ισορροπία και την άνεση του ερεθισμένου δέρματος. Παρέχει απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη καθώς χαλαρώνει το δέρμα σας. Ενισχυμένο με: λουλουδάτο νερό Matricaria, έλαιο σπόρων Jojoba,  εκχύλισμα φύλλων Camellia, εκχύλισμα από φλούδα πορτοκαλιού, εκχύλισμα λουλουδιών από τριαντάφυλλο, εκχύλισμα βανίλιας, εκχύλισμα σταφυλιού, εκχύλισμα λεμονιού, εκχύλισμα γαρύφαλλου και εκχύλισμα λεβάντας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για το πολύ ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Δεν περιέχει αλκοόλ

Το Hydrating Milky Serum ενυδατώνει εντατικά και προστατεύει -βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Ο πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά ορός αποκαθιστά την αφυδατωμένη επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη της, αφήνοντας μια αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα που. Περιέχει εκχύλισμα τριάνταφυλλου, λάδι Jojoba και αλόε βέρα. Επιπλέον, η γλυκερίνη που περιέχει παγιδεύει την υγρασία στο δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

Η σειρά Hydrating Milky δεν περιέχει paraben και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, όπως όλα τα προϊόντα της Pixi.