×

Με τη σειρά Spa Vinothérapie της Caudalie η εμπειρία Spa περνάει σε άλλο επίπεδο


Η γυμναστική είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εκτονώσουμε τον αρνητισμό, την ένταση και τα άγχη της καθημερινότητας. Βάζουμε δυνατά τη μουσική στα ακουστικά και τρέχουμε ακατάπαυστα στο διάδρομο (like me) χωρίς δεύτερες σκέψεις και προορισμό. Από την άλλη στο σπίτι μπορούμε να παρακολουθήσουμε ασκήσεις απ’ τον υπολογιστή, ακούγοντας δυνατά τη μουσική που προτιμάμε, κάνοντας όσα διαλείμματα θέλουμε και συνεχίζουμε οπότε και για όσο χρόνο επιθυμούμε. Και αν βρούμε τον άνθρωπο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας, μπορούμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και να δουλέψουμε μ’ έναν personal trainer απ’ την άνεση και την ασφάλεια που μας δίνει ο χώρος του σπιτιού μας. Επιπλέον μπορούμε με τη γυμναστική να συνδυάσουμε κάποια προϊόντα περιποίησης σώματος για να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας• όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί εμείς θα νιώσουμε καλύτερα.

Φέτος, η Caudalie παρουσιάζει το Vinosculpt Lift & Firm Body Cream. Μια φροντίδα που συνδυάζει τη φυσικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ευχαρίστηση με σκοπό τη σύσφιξη και την ανάκτηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Το νέο προϊόν σύσφιξης Vinosculpt Lift & Firm Body Cream έρχεται να προστεθεί στη σειρά Spa Vinothérapie που φέρνει την εμπειρία του Spa στο σπίτι!

«Έχοντας ως έμπνευση τις πιο φυσικές θεραπείες αδυνατίσματος του Spa Vinothérapie της Caudalie στο Μπορντό, δημιούργησα την Vinosculpt, ένα καινοτόμο προϊόν που λειτουργεί σαν επαγγελματική φροντίδα, στο σπίτι.» Mathilde Thomas 

Το Vinosculpt Lift & Firm Body Cream επαναπροσδιορίζει την ελαστικότητα του δέρματος στα 4 σημεία όπου συνήθως παρατηρείται έλλειψή της: στα χέρια, στο στήθος, στη κοιλιά και στους γλουτούς, με ορατά αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα. Με μια εφαρμογή, κάθε πρωί, κάνοντας έντονο μασάζ με κυκλικές κινήσεις, το δέρμα αρχίζει να εξομαλύνεται και η σιλουέτα να αναδιαμορφώνεται. Κατά την εφαρμογή, ανακαλύπτουμε νότες από άνθη πορτοκαλιάς, που μας μεταφέρουν στην καρδιά του Spa Vinothérapie της Caudalie, στο Μπορντό. Η πλούσια κρεμώδης υφή της θρέφει βαθιά την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ είναι ιδανική όχι μόνο για τις κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες, αλλά ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες.


Η Caudalie δεν σταματάει εκεί. Μας προτείνει ένα πρωτόκολλο που αποτελείται από τέσσερα στάδια για να αποκτήσουμε ξανά επιδερμίδα σφριγηλή και αναζωογονημένη. Ακολούθησε λοιπόν το παρακάτω πρόγραμμα αδυνατίσματος Vinothérapie και απόλαυσε στο σπίτι τα οφέλη μιας μοναδικά αισθαντικής εμπειρίας.

Step 1: Απολέπιση, 2 με 3 φορές την εβδομάδα με το Crushed Cabernet Scrub. Είναι εμπλουτισμένο με θρυμματισμένα κουκούτσια σταφυλιών και 6 αιθέρια έλαια, αφήνει το δέρμα λείο και απαλό, προετοιμάζοντάς το για τα επόμενα στάδια της ρουτίνας περιποίησης. Εφαρμόστε το κατά προτίμηση σε βρεγμένο δέρμα και κάνετε κυκλικές κινήσεις με ανοδική φορά και μασάζ σε όλο το σώμα.

Step 2: Σύσφιξη, μια φορά την ημέρα, το πρωί με το Vinosculpt Lift & Firm Body Cream. Είναι νέα προσθήκη στη φυσική τελετουργία αδυνατίσματος της Caudalie. Mια δραστική θεραπεία σύσφιξης που εφαρμόζεται κάθε πρωί επαναπροσδιορίζοντας την επιδερμίδα σε 4 σημεία με προβλήματα.

Step 3: Τόνωση, μια φορά την ημέρα, το βράδυ με το ξηρό έλαιο σώματος Contouring Concetrate. Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, προσφέρει μια πιο σμιλευμένη σιλουέτα και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα. Σχεδιασμένο να καταπολεμά την κυτταρίτιδα, αυτό το έλαιο βελτιώνει την τόνωση της κυκλοφορίας και τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Step 4: Αποσυμφόρηση, 3 φακελάκια την ημέρα με το Draining Organic Herbal Tea. Αυτό το αφέψημα, οργανικής καλλιέργειας, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα δωμάτια τσαγιού του Spa Vinothérapie της Caudalie. Με πιστοποίηση Ecocert, το προϊόν Draining Organic Herbal Teas, βοηθά στην απομάκρυνση του νερού από τους ιστούς και επιταχύνει την αποβολή των τοξινών.