×

H 5λεπτη ρουτίνα μακιγιάζ της καραντίνας


Όταν μιλάμε για ανεπιτήδευτο στυλ, οι μέρες της καραντίνας είναι ιδανικές για να θεωρηθεί η προσωποποίηση του. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας το πραγματικό γρήγορο no make-up make-up look ή αλλιώς "το σουλούπωμα της καραντίνας".

Βήμα 1ο: Βάση

Για μια σωστή βάση επιλέγω τη χρήση ενός make up όπως το Teint Perfect Skin με SPF20 της Lierac, που διορθώνει την απόχρωση της επιδερμίδας, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Επιπλέον έχει λεπτόρευστη υψή που απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας ματ όψη και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 

Υπό άλλες συνθήκες θα χρησιμοποιούσα και λίγο concealer.

Bήμα 2ο: Φρύδια

Για ένα φυσικό look, χρησιμοποιώ το τζελ φρυδιών Browvo! Conditioning Primer της Benefit γιατί θρέφει, τιθασεύσει και κάνει τα φρύδια να δείχνουν πιο περιποιημένα. 

Βήμα 3ο: Μάσκαρα

Το μόνο που χρειάζομαι είναι μία μάσκαρα όπως τη Glam & Doll Lash Colorist Mascara της Catrice που λόγω της χρωστικής της δίνει στις βλεφαρίδες μια πιο σκούρα απόχρωση μετά από καθημερινή χρήση για δύο εβδομάδες. Και αν σας αρέσουν τα βουρτσάκια σιλικόνης θα τη λατρέψετε γιατί δίνει τέλειο διαχωρισμό στις βλεφαρίδες και όγκο που χτίζεται.

Βήμα 4ο & 5ο: Ρουζ & Κραγιόν

Για ένα χρώμα υγείας ψηλά στα μήλα και ένα κραγιόν για φυσικό αποτέλεσμα, το κρεμώδες ρουζ Glow Stick Hypoallergenic της Bell στην απόχρωση 01 Blush on.