×

Greek Beauty: Crocus Collector


Η Crocus Collector δεν είναι μία ακόμα μάρκα ομορφιάς, είναι η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο. Ένα ελληνικό brand, ξεχωριστό με πολύ γνώση που προσφέρει απλόχερα εξειδικευμένη φροντίδα σε κάθε μια από εμάς. Με βασικό συστατικό τον Κρόκο Κοζάνης, φυτικά και μοναδικές συσκευασίες, όλα μαζί συνθέτουν την καλύτερη ποιότητα που θα μπορούσες να βρεις.

Μέσα από την Crocus Collector o οργανικός κρόκος Κοζάνης μας συστήνεται από την αρχή και αυτό από μόνο του είναι αξιοθαύμαστο. «Συλλέγοντας» από τα στίγματα του λουλουδιού τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά του, η επιστημονική ομάδα του brand δημιούργησε το αποκλειστικό σύμπλεγμα Crocus Complex. Για πρώτη φορά, θρεπτικά στοιχεία συνδυάζονται με πρωτοπόρα βιοτεχνολογικά δραστικά, φυτικά βλαστοκύτταρα και οργανικά φυσικά συστατικά σε ένα καινοτόμο σύμπλεγμα πολλαπλών δράσεων ικανό να καλύπτει ολοκληρωμένα όλο το φάσμα αναγκών της επιδερμίδας. Το όλο concept & branding εμπνεύστηκε από κάποιες τοιχογραφίες που βρέθηκαν στο παλάτι της Κνωσού στην Κρήτη και στο ακρωτήρι της Σαντορίνης όπου εμφανίζεται ένας κυανός/μπλε πίθηκος να συλλέγει το λουλούδι του κρόκου. Οι ιστορικοί των ονομάζουν «Κροκοσυλλέκτη», εξ ου και το όνομα της σειράς Collector και το όνομα της «ναυαρχίδας» κρέμας Crocus Collector Cream. Στο πλαϊνό της συσκευασίας αναγράφεται η σχετική ιστορία, καθώς και στο εσωτερικό φυλλάδιο με τις οδηγίες εφαρμογής. Ανοίγοντας την συσκευασία, υπάρχει μια ανάγλυφη αναπαράσταση της τοιχογραφίας, η οποία διαφέρει σε κάθε κωδικό με σκοπό να «ζωντανέψουμε» την ιστορία του Κροκοσυλλέκτη πιθήκου.

Σε ότι αφορά την φόρμουλα των καλλυντικών, το marketing βασίζεται σε ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα, το «Crocus Compex» (κατοχυρωμένο trademark) με κύριο συστατικό τον βιολογικό κρόκο Κοζάνης, το οποίο δίνει και το χαρακτηριστικό υποκίτρινο χρώμα στην κρέμα. Δεν υπάρχει στην παγκόσμια αγορά ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με Κρόκο και αυτό κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το προϊόν. Εκτός του Κρόκου, η φόρμουλα αποτελείται από μια σειρά αυστηρά διαλεγμένων φυσικών δραστικών συστατικών τα οποία αποδεδειγμένα έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα με μεγάλα ποσοστά efficacy και efficiency. Όλα τα λάδια που περιέχονται είναι φυτικά και πιστοποιημένα 100% οργανικά. 

Τα προϊόντα Crocus Collector είναι πιστοποιημένα GMO Free, δηλαδή δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένες ύλες και επιπλέον είναι κατάλληλα για vegans. Δεν περιέχουν σιλικόνες, parabens και mineral oils. Κανένα προϊόν δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης, ούτε έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Και το πιο σημαντικό, είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ και στο ευρωπαϊκό οργανισμό CPNP. Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για εξαγωγή σε Ευρώπη και Αμερική. 

Τέσσερις κωδικοί προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία κάνοντας την επιδερμίδα ομορφότερη από ποτέ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.crocus-collector.com

* ευχαριστώ την Πόπη Στεφανή (BeautyMyLife) για τη φωτογραφία του άρθρου.