×

Η καλύτερη προστασία από τη σειρά NIVEA SUN


Tο φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό από όλες τις πλευρές. Αν και ξεκίνησε ημερολογιακά πριν μία εβδομάδα, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά ανυπομονούμε να βρεθούμε στη θάλασσα! Ανυπομονούμε να γεμίσουμε «ήλιο», αισιοδοξία, χαρά κι εμπειρίες… που μόνο το καλοκαίρι μας προσφέρει απλόχερα. Και θα είμαστε όλοι εκεί, στο δικό μας Καλοκαίρι με την καλύτερη προστασία για όλη την οικογένεια που μπορεί να μας προσφέρει η NIVEA SUN. 

Καθώς η επιδερμίδα μας, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ευαίσθητα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, οφείλουμε να την φροντίζουμε και να την προστατεύουμε! Η σειρά NIVEA SUN, είναι η ιδανική προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV, ενώ παράλληλα προσφέρει την απόλυτη φροντίδα.

Στη μεγάλη γκάμα της σειράς NIVEA SUN, κυριαρχεί το ΝIVEA SUN protect & moisture 5in1 και έρχεται να απαντήσει σε πέντε σημαντικές ανάγκες ταυτόχρονα: 

1. Άμεση προστασία UVA: Οι ακτίνες UVA αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό υπεριώδους ακτινοβολίας, εισβάλλουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας μας και προκαλούν φωτογήρανση, κηλίδες, αλλεργίες.
2. Άμεση προστασία UVB: Οι ακτίνες αυτές αποτελούν το 5% της ακτινοβολίας που φτάνει στην γη και εισβάλλουν στο ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας.
3. Ανθεκτικότητα στο νερό: Η επιδερμίδα μας είναι σχεδόν απροστάτευτη στο νερό, λόγω της αντανάκλασης των ηλιακών ακτινών στην επιφάνεια του. H πλειοψηφία από τις συνθέσεις της σειράς NIVEA SUN είναι ανθεκτικές στο νερό. 
4. Εντατική ενυδάτωση: Μετά από την εκτεταμένη παραμονή στον ήλιο, η επιδερμίδα συχνά παρουσιάζει απώλεια ελαστικότητας και αφυδάτωση. Οι συνθέσεις της σειράς NIVEA SUN διαμορφώθηκαν ώστε να ενυδατώνουν και να προστατεύουν την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση.
5. Απαλή αίσθηση της επιδερμίδας: Δεδομένου ότι οι συνθέσεις προσφέρουν ενυδάτωση και έχουν τη βέλτιστη επιλογή ελαίων και ενυδατικών στοιχείων, η επιδερμίδα θα είναι απαλή χωρίς της αίσθηση αφυδάτωσης και απώλειας της ελαστικότητας μετά την ηλιοθεραπεία.

Το προϊόν που θέλω να σταθώ είναι η ΝΕΑ after sun Sensitive κρέμα τζελ. Έχει ελαφριά σύνθεση, χωρίς άρωμα, με βιολογικό εκχύλισμα αλόης βέρα και γλυκόριζα. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και μειώνει την ερυθρότητα, προσφέροντας ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Είναι ιδανική για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Tip: Tους μήνες που εκτίθεσαι έντονα στον ήλιο, μπορείς να αντικαταστήσεις την απλή ενυδατική του σώματός σου με το after sun.

Την αντηλιακή προστασία NIVEA SUN, συμπληρώνουν οι σειρές:

  • ΝIVEA SUN κρέμα ΑNTI-AGE με Q10 με SPF 50 & BB/SPF 30
  • ΝIVEA SUN κρέμα SHINE CONTROL με SPF 30 & SPF 50
  • ΝIVEA SUN κρέμα για ευαίσθητες επιδερμίδες με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος
  • ΝIVEA SUN Dry touch για όσους επιθυμούν μια ελαφριά αίσθηση
  • NIVEA SUN After Sun Moisture Lotion και After Sun Bronze Lotion 
  • NIVEA SUN Kids Protect & Play για πρόσωπο και σώμα
  • ΝIVEA SUN Sensitive για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες
  • NIVEA SUN Protect & Bronze με 0% αυτομαυριστικούς παράγοντες
  • NIVEA SUN Deep tan κατάλληλη για την πολύ σκουρόχρωμη ή πολύ ανεκτική στον ήλιο επιδερμίδα
Η σειρά NIVEA SUN δεν φροντίζει μόνο την επιδερμίδα μας, αλλά και τον πλανήτη στον οποίο ζούμε. Όλες οι συνθέσεις και οι συσκευασίες NIVEA SUN συμμορφώνονται με την οδηγία "Hawaian Reef Bill" που απαγορεύει τα αντηλιακά που περιέχουν οξυβενζόνη και οκτινοξάτη, χημικές ουσίες που έχουν σημαντικές επιβλαβείς επιπτώσεις στo θαλάσσιο οικοσύστημα. Παράλληλα, η πλειονότητα των συνθέσεων είναι εύκολα βιοδιασπώμενη και οι συσκευασίες σε σημαντικό ποσοστό επί της συνολικής γκάμας είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο υλικό PET. 

#OwnTheSummer #NIVEASUN #niveagreece