×

Νέα Vinoperfect Dark Spot Correcting Day Cream


Οι καφέ κηλίδες αποτελούν διαταραχή της διαδικασίας παραγωγής μελανίνης από τα κύτταρα της επιδερμίδας και εντοπίζονται κυρίως σε περιοχές του δέρματος που εκτίθενται πολύ στον ήλιο, ή μετά από εγκυμοσύνη, στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ ή τα χέρια. Εμφανίζονται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλιακές ομάδες.

To VINOPERFECT RADIANCE ANTI-DARK SPOT SERUM γιορτάζει 15 χρόνια.

Παλαιότερα, στους γαλλικούς αμπελώνες, οι γυναίκες κάλυπταν τα πρόσωπα και τα χέρια τους με τους χυμούς από τα στέμφυλα για να μειώσουν τις καφέ κηλίδες και να φωτίσουν την επιδερμίδα τους. Η Caudalie εμπνεύστηκε από αυτή την παράδοση και έκανε τη σχετική έρευνα και μελέτη, ανακαλύπτοντας ένα εξαιρετικά σημαντικό ενεργό συστατικό: τη Βινιφερίνη.

Με το πέρασμα του χρόνου, το Best-seller της Caudalie Anti-Dark Spot Radiance Serum έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία προϊόντα ομορφιάς (πωλείται παγκοσμίως ένα κάθε 30 δευτερόλεπτα), χάρη στην εξαιρετική δράση του ενάντια στις κηλίδες, και την ιδιότητά του να προσφέρει ξανά μία πιο λαμπερή και ομοιογενή όψη στην επιδερμίδα.

Η Vinoperfect Dark Spot Correcting Moisturizer Day Cream λειτουργεί την ημέρα ενάντια στις καφέ κηλίδες με μια καινοτόμο δράση βασισμένη σε ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης. Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να διορθώσουν ή να προλάβουν την εμφάνιση των κηλίδων, όποια κι αν είναι η πιθανή αιτία της δημιουργίας τους: έκθεση στον ήλιο, ακμή, εγκυμοσύνη, κ.α. και μέρα με τη μέρα, οι σκούρες κηλίδες είναι ορατά μειωμένες, ο τόνος του δέρματος εξομαλύνεται και το δέρμα φωτίζεται άμεσα αποκτώντας ομοιομορφία στην όψη. Θα λατρέψετε το φρέσκο ​​και λεπτό άρωμα της· συνδυάζει νότες από περγαμόντο, γλυκό πορτοκάλι, μανταρίνι και φλοιό εσπεριδοειδών.


Μην ξεχάσω να σας πω ότι η σειρά περιλαμβάνει και κρέμα νυχτός. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για την Caudalie μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site www.caudalie.com