×

5 serum που αξίζει να δοκιμάσεις


Τα serums καλύπτουν τις έξτρα ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας, ενισχύοντας τις δράσεις όλων των υπόλοιπων προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Περιέχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών, οπότε μερικές σταγόνες αρκούν για να καλύψουν ολόκληρο το πρόσωπο. Η υφή τους είναι πιο ελαφριά από αυτήν μιας ενυδατικής κρέμας, πράγμα που σας επιτρέπει να το εφαρμόσετε είτε μόνο του αν έχετε λιπαρό δέρμα, είτε κάτω από την κρέμα, αν έχετε κανονική ή ξηρή επιδερμίδα. Δείτε 6 serums που δοκίμασα και ταιριάζουν σε όλα τα budget!

Το Essence Hello Good Stuff (4.99€) με φόρμουλα από εκχύλισμα ανανά παρέχει εντατική ενυδάτωση, αφήνοντας πίσω του μια όμορφη λάμψη και ένα λεπτό άρωμα ανανά.

Το L’Oréal Paris Revitalift Filler [+Υαλουρονικό Οξύ] Serum (15.20€) προσφέρει προηγμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα με γρήγορη απορρόφηση και μη λιπαρό αποτέλεσμα. Eίναι εμπλουτισμένo με 2 είδη καθαρού υαλουρονικού οξέος, για τη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας: 0,5% μακρο υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση και λείανση, και 1% μίκρο υαλουρονικό οξύ για διείσδυση στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και μείωση των ρυτίδων.

Apivita Bee Radiant Ορός Ενεργοποίησης Λάμψης για Ξεκούραστη Όψη (18.77€) περιέχει εκχυλίσματα λευκής παιώνιας, πατενταρισμένης πρόπολης και dragon fruit, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες), ενώ παράλληλα προσφέρει άμεση και ορατή λάμψη που διαρκεί, ακτινοβολώντας φρεσκάδα.

Το Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum (28.80€) περιέχει ενισχυμένο κoλλαγόνο vegan για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. 2x αποτελεσματικότερο από τη Ρετινόλη στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό Ρεσβερατρόλης (σε υψηλή περιεκτικότητα), υαλουρονικού οξέος και ενισχυμένου κoλλαγόνου vegan, διορθώνει τις ρυτίδες και λειαίνει το οβάλ του προσώπου.

Το Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Serum (55.20€) βασίζεται σε τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος. Ο συνδυασμός δύο τύπων υαλουρονικού οξέος (υψηλού μοριακού βάρους και σε κάψουλα) διατηρεί το νερό στην επιδερμίδα και εξομαλύνει τις γραμμές αφυδάτωσης. Το υαλουρονικό οξύ μεσαίου μοριακού βάρους ενισχύει τη σύνθεση του δερματικού υαλουρονικού οξέος για ένα διαρκές αποτέλεσμα γεμίσματος.

Tip: Βάλτε το serum σας σε καθαρό πρόσωπο και κάντε λίγο μασάζ με το Jade Roller για να διεγείρει την μικροκυκλοφορία και η επιδερμίδα σας μέσω της θερμότητας που θα δημιουργηθεί θα το απορροφήσει καλύτερα.