×

Ανακάλυψε τις #blackfriday εκπλήξεις της FOREO


Το πιο πολυσυζητημένο εμπορικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει και οι λάτρεις των προσφορών αρχίζουν να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Με ποιον τρόπο όμως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές της Black Friday για τις Χριστουγεννιάτικες σας αγορές, σε πολυτελή και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας σε μοναδικές προσφορές; Η FOREO, ο ηγέτης της τεχνολογίας ομορφιάς που αγαπήθηκε από διασημότητες σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτει σήμερα τις ανεπανάληπτες προσφορές της Black Friday. Ήρθε η ώρα να χαρίσετε στον εαυτό σας μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Η FOREO σας επιφυλάσσει σούπερ εκπτώσεις έως και 50%! Από τις 18 έως τις 28 Νοεμβρίου στις πιο περιζήτητες συσκευές best seller όλων των εποχών. Ας το ανακαλύψουμε μαζί!

FOREO BEAR

Το ιδανικό δώρο για να κάνετε τους αγαπημένους σας να λάμψουν και να τους δώσετε μια έκρηξη ενέργειας; Το FOREO BEAR είναι η λύση που ψάχνετε!

Μία κομψή και εξαιρετικά αποτελεσματική συσκευή τεχνολογίας ομορφιάς, η οποία θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος και προσωπικός γυμναστής! Συσκευή γυμναστικής προσώπου για τη μαμά σας, την καλύτερή σας φίλη ή τον εαυτό σας. Χάρη στη συσφικτική και τονωτική θεραπεία προσώπου της FOREO BEAR, η προετοιμασία για να λάμψετε για τις γιορτινές μέρες θα είναι γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη.

Η FOREO έχει επίσης ασυναγώνιστες προσφορές για το FOREO BEAR mini.

FOREO UFO

Για μια έξτρα πινελιά ενυδάτωσης που είναι ιδιαίτερα σημαντική ενόψει των κρύων ημερών, η FOREO προσφέρει εξίσου μοναδικές προσφορές για το UFO 2, τη συσκευή υψηλής τεχνολογίας για ενισχυμένη θεραπεία με μάσκα προσώπου χάρη στην τεχνολογία αιχμής.

Η αναζωογονητική κρυοθεραπεία και η ανακουφιστική θερμοθεραπεία είναι απαραίτητες για τους χειμερινούς μήνες. Το FOREO UFO 2 με τους χαλαρωτικούς παλμούς T-Sonic και τα φώτα LED πλήρους φάσματος θα χαρίσει σε εσάς και τους αγαπημένους σας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, σαν μια εμπειρία SPA στην άνεση του σπιτιού σας.

Και το καλύτερο; Η beautytech εταιρία θα διαθέτει ολόκληρη τη σειρά με τις μάσκες προσώπου που ενεργοποιούνται από το UFO σε έκπτωση, καθώς και τις sheet μάσκες Farm To Face, για ένα πραγματικά ολοκληρωμένο και πολυτελές δώρο για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Οι προσφορές θα περιλαμβάνουν επίσης ανεπανάληπτες εκπτώσεις στα FOREO UFO, FOREO UFO 2FOREO UFO mini και FOREO UFO mini 2.

FOREO LUNA

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις προσφορές για την πιο εμβληματική σειρά FOREO όλων των εποχών. Φυσικά, δεν είναι άλλη από τη LUNA, τη σειρά βουρτσών καθαρισμού και μασάζ προσώπου που αγαπήθηκε από διασημότητες σε όλο τον κόσμο.

Για τη Black Friday 2022, η μάρκα θα εκπλήξει τους λάτρεις της FOREO με εκπτώσεις σε μερικές από τις τελευταίες συσκευές καθαρισμού προσώπου, όπως οι LUNA 3 και LUNA 3 plus.

Χάρη σε αυτές τις σύγχρονες λύσεις beautytech, ο καθαρισμός του προσώπου θα γίνει μια πραγματική τελετουργία ομορφιάς και ένα ξεχωριστό δώρο υγείας και ευεξίας για τους αγαπημένους σας.

Εξίσου ελκυστικές προσφορές θα υπάρχουν στις εμβληματικές βούρτσες καθαρισμού προσώπου FOREO LUNA mini 3 και FOREO LUNA mini 2, για ένα προσιτό δώρο για όλους!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.