×

Η νέα απόχρωση της Translucent Loose Setting Powder της Laura Mercier λέγεται Translucent Honey


Η Translucent Loose Setting Powder, η εμβληματική και best-selling πούδρα της Laura Mercier παραμένει διαχρονικά αγαπημένο και go-to προϊόν των makeup artists από το 1996 όπου και κυκλοφόρησε. Φέτος, θέλοντας να διευρύνει τη συλλογή των αποχρώσεων της Translucent, η Laura Mercier παρουσιάζει τώρα τη ΝΕΑ απόχρωση: Translucent Honey. 

Αυτή η κίτρινη-ροδακινί απόχρωση είναι ιδανική για μεσαίου τόνου επιδερμίδες, καθώς τους προσθέτει ζεστασιά. Είναι ανάλαφρη, με πολύ λεπτούς κόκκους και εύκολη στην εφαρμογή, ενώ αναμειγνύεται εύκολα και σταθεροποιεί το μακιγιάζ προσφέροντας μεγάλη διάρκεια έως 16 ώρες, χωρίς να βαραίνει το τελείωμα ή να αλλοιώνει την υφή του. 

Με no – flashback σύνθεση (δεν ασπρίζει τη χροιά της επιδερμίδας στο φωτογραφικό φακό), αυτή η πούδρα σταθεροποίησης δημιουργεί ένα εφέ soft-focus που απαλύνει την όψη λεπτών γραμμών και ατελειών, χαρίζοντας μια αψεγάδιαστη, άκρως φωτογραφίσιμη επιδερμίδα. Αυτή η επαγγελματικής ποιότητας πούδρα είναι μη λιπαρή (ελέγχει τη γυαλάδα έως και 8 ώρες), μη φαγεσωρογόνος, non-caking (δεν συσσωρεύεται) και δερματολογικά ελεγμένη.

“Το σετάρισµα είναι απαραίτητο. Είναι το πιο σηµαντικό βήµα που θα µας εξασφαλίσει ότι το µακιγιάζ που δηµιουργήσαµε στο πρόσωπο δε θα µουντζουρωθεί ούτε θα εξαφανιστεί, αντίθετα θα παραµείνει στη θέση του. Αυτός είναι ο λόγος που η Translucent Loose Setting Powder είναι εργαλείο-κλειδί από την πρώτη στιγµή.”

Η Translucent Loose Setting Powder της Laura Mercier είναι διαθέσιμη σε δύο πραγματικά διάφανες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας, από τον πιο ανοικτό έως τον πιο σκούρο: η Translucent για ανοιχτόχρωμους έως μεσαίους και μαυρισμένους τόνους επιδερμίδας & η ΝΕΑ Translucent Honey που δίνει στις μεσαίου, σταρένιου τόνου επιδερμίδες μια ζεστή και χρυσαφένια απόχρωση.


Η τεχνική εφαρμογής τη Laura:

Απαλύνετε την ερυθρότητα στους μεσαίους τόνους επιδερμίδας με ψυχρούς υποτόνους, τοποθετώντας την πούδρα με το Velour Puff, στα σημεία που εντοπίζεται η κοκκινίλα. Εφαρμόστε την σε όλο το πρόσωπο, εάν αυτό έχει περισσότερους ροζ ή ψυχρούς υποτόνους από ό,τι ο λαιμός και το σώμα.

Ζωντανέψτε τη σταρένια επιδερμίδα χάρη στο ροδακινί υποτόνο της πούδρας. Χαρίστε της δροσερή και υγιή όψη απλώνοντας την Translucent Loose Setting Powder - Translucent Honey με το Velour Puff σε όλο το πρόσωπο.

Για να απαλύνετε ένα πολύ έντονο ρουζ στις μεσαίου τόνου επιδερμίδες, απλώστε μια στρώση Translucent Loose Setting Powder – Translucent Honey με το Velour Puff, πιέζοντας απαλά στο πρόσωπο. Συνεχίστε προσθέτοντας στρώσεις μέχρι το ρουζ να φτάσει στην επιθυμητή ένταση.

Για αψεγάδιαστο look στα μάτια στις μεσαίου τόνου επιδερμίδες, απλώστε την Translucent Loose Setting Powder - Translucent Honey χρησιμοποιώντας το Finishing Pony Tail Brush για να διορθώσετε μια σκιά ματιών που δείχνει ανομοιόμορφη.

Τα προϊόντα Laura Mercier διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο atticabeauty.gr & στο Hondo Center Γλυφάδας.