×

FREZYDERM Skin Reset: Φροντίδα επανεκκίνησης της επιδερμίδας


Ούτε δύο μέρες δεν μείναμε για να έρθει ο Οκτώβρης και η ώρα για καινούργια ξεκινήματα, νέους στόχους και συνήθειες δεν θα ήταν καλύτερη! Είναι ξεκάθαρα η κατάλληλη στιγμή που πρέπει να θέσεις τα resolutions της νέας σεζόν με πρώτο και καλύτερο... την επανεκκίνηση της επιδερμίδας σου!

Η ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας, η παρατεταμένη παραμονή στο νερό, οι υψηλές θερμοκρασίες, η έκθεση στο καλοκαιρινό αεράκι και οι περιβαλλοντικοί ρύποι επιβαρύνουν το δέρμα με αποτέλεσμα να δείχνει αφυδατωμένο και άτονο – ειδικά αν η ανεμελιά των διακοπών σε... παρέσυρε με αποτέλεσμα να μην είσαι απόλυτα επιμελής με το βραδινό ντεμακιγιάζ σου! Αν λοιπόν, νιώθεις το δέρμα σου θαμπό και άτονο, τότε χρειάζεται ένα μικρό switch για να αποκτήσει αναζωογονημένη όψη.

Κάνε Skin Reset τώρα!

Η Frezyderm σε προτρέπει να κάνεις το δικό σου Skin Reset σε 2 μόνο βήματα!

Το πρώτο βήμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Καθαρισμό, χρησιμοποιώντας το Mild Wash Foam με ΟΥΔΕΤΕΡΟ pH που είναι κατάλληλο και για πολύ ευαίσθητα δέρματα. 

Πρόκειται για έναν ΕΤΟΙΜΟ ΑΦΡΟ που δεν καταπονεί το ευαίσθητο δέρμα με την τριβή και ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ χάρη στους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που περιέχει. Έχει ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ & ΑΝΤΙΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ λόγω της Αλαντοΐνη και της Πανθενόλη που συναντάμε στη σύστασή του, ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ που οφείλεται στην Αλόη, ενώ παράλληλα ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ χάρη στο CM-Glucan.

Το δεύτερο βήμα είναι η ενυδάτωση, με την απαλή σαν χάδι Moisturizing Plus Cream.

Είναι μία κρέμα προσώπου που ΛΕΙΕΝΕΙ τις λεπτές γραμμές/πρώτες ρυτίδες και ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ λόγω των 3 τύπων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους και διαδερμικής διαβατότητας που περιέχει. Προστατεύει το δέρμα από το ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ χάρη στη βιταμίνη Ε και τα εκχυλίσματα ηλίανθου & δενδρολίβανου, ΑΥΞΆΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ γιατί η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με τετραπεπτίδια, και ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΥΔΡΟΛΙΠΙΔΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ χάρη σε φυτικά έλαια. Επιπλέον, έχει ΜΗ ΛΙΠΑΡΗ ΥΦΗ που απορροφάται άμεσα

#frezyderm #skinreset #todermasou @frezyderm