×

Αφήστε τις αισθήσεις σας να ξυπνήσουν με τη Rêve de thé, τη νέα σειρά περιποίησης σώματος της Nuxe


Αφήστε τις αισθήσεις σας να ξυπνήσουν με τη νέα σειρά περιποίησης σώματος που υπόσχεται ολική φροντίδα. Όλη η
ενυδατική αποτελεσματικότητα και το αναζωογονητικό άρωμα του πράσινου τσαγιού με εξαιρετικά αισθησιακές υφές που ομορφαίνουν το δέρμα και τις καμπύλες είναι κλεισμένη στη Rêve de thé, τη νέα σειρά περιποίησης σώματος της Nuxe.

Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ

Η NUXE επέλεξε ένα 100% φυσικό πράσινο εκχύλισμα τσαγιού: οι ιδιότητες αυτού του φαρμακευτικού φυτού, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, είναι γνωστές τουλάχιστον 5.000 χρόνια πριν.

Το εκχύλισμα που εμπεριέχεται στη σειρά Rêve de thé χρησιμοποιεί μία φιλική προς το περιβάλλον Made in France βιοτεχνολογική διαδικασία: βοτανικά κύτταρα εμπλουτισμένα με ενεργά μόρια πολλαπλασιάζονται από ένα μικρό κομμάτι του φυτού. Aυτά στη συνέχεια είναι διαλυμένα σε μικρά κομμάτια, κάτι που τους επιτρέπει να απελευθερώσουν αμέσως τα οφέλη τους για την ενίσχυση της επιδερμίδας και να βελτιώσουν την ικανότητά της να συγκρατεί το νερό.

Αυτό το δραστικό συστατικό είναι ιδανικό για έντονη και διαρκή ενυδάτωση.

ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΑΜΑΤΑΧΗΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το άρωμα Rêve de thé προσφέρει ατελείωτες στιγμές αισθησιακής ευεξίας, απολαμβάνοντας μια όμορφη αρμονία.

Η Αρωματοποιός Irène Farmachidi συνέθεσε ένα άρωμα που τονώνει και αναζωογονεί: μια πολύ φρέσκια νότα πράσινου τσαγιού, με αφρώδεις και μελαγχολικές νότες από ραβέντι και μια αίσθηση μόσχου με μια υπόνοια ξύλου.

H THE NUXE BODY Rêve de thé COLLECTION περιλαμβάνει έξι προϊόντα, όπως το Revitalising Granular Scrub , το Revitalising Shower gel, την Toning Firming Cream, το Exalting Fragrant Water, το 24-hr fresh-feel Deodorant και το Revitalising Moisturising Milk - Matcha latte.

Τα προϊόντα της NUXE διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, καταστήματα Hondos Center & Carelab by Attica.