×

Η Moncler αποκαλύπτει τα πρώτα αρώματα της μάρκας

Η Moncler σαν μάρκα έχει ένα τόσο πολυπόθητο status – είναι μία μάρκα  που πραγματικά ενσαρκώνει την καινοτομία, γι αυτό και τα αρώματα δίνουν την αίσθηση της απόλυτης συνέχειας της ιστορίας της.

Ο Philippe Bénacin, διευθύνων σύμβουλος της Interparfums αναφέρει: “Μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων, έρευνας και ανάπτυξης, αυτά τα δύο αρώματα ζωντάνεψαν μ’ έναν τρόπο που αποτυπώνει την πραγματική ουσία της Moncler. Μ’ αυτά τα δύο αρώματα, ακόμα και το μπουκάλι από μόνο του είναι μία νέα περιπέτεια, ένα νέο πνεύμα και ένας νέος τρόπος επικοινωνίας – είτε γράφοντας το όνομά σου, είτε ένα ξεχωριστό μήνυμα είτε ό,τι σου αρέσει.”

Τα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme είναι οι τελευταίες δημιουργίες ανάμεσα σε μια σειρά εμπνεύσεων του Οίκου και μια φυσική προέκταση ενός τρόπου ζωής 360° που η μάρκα γιόρτασε σ’ όλο τον κόσμο για την κληρονομιά της αλπικής τελειότητας. Χτισμένο πάνω στα γερά θεμέλια ενός πρωτοποριακού υπαίθριου πνεύματος και μίας φυσικής κατεύθυνσης προς την καινοτομία, η Moncler αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο πρότυπο για τα πουπουλένια μπουφάν για γυναίκες και άνδρες, καθώς και δυναμικές σειρές ρούχων και αξεσουάρ που βρίσκονται στη συμβολή μεταξύ σύγχρονης πολυτέλειας και υψηλής απόδοσης αθλητικού ρουχισμού. Σήμερα, η Moncler, μέσω του project Moncler Genius, είναι ένας δημιουργικός κεντρικός κόμβος που υποδέχεται μυριάδες προσκεκλημένους σχεδιαστές για να γιορτάσουν διαφορετικές φωνές και να σπάσουν τα όρια ανάμεσα στο σχεδιασμό και στη καινοτομία.

Με τον επανασταστικό LED σχεδιασμό, τα μπουκάλια των Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme σε σχήμα παγουριού σηματοδοτούν έναν άρρηκτο σύνδεσμο με τις αλπικές ρίζες του Οίκου και το περιπετειώδες πνεύμα.

Το αρωματικό δίδυμο μοιράζεται μια μοναδική νότα από Mountain Woods (ορεινές ξυλώδεις νότες), που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη Moncler. Αυτό το ζεστό, εκλεπτισμένο ξύλινο στοιχείο είναι ένα κοινό DNA που παραπέμπει στο πρωτοποριακό πνεύμα του Οίκου. Πίσω απ’ αυτή τη νότα, κάθε άρωμα αποκαλύπτει ένα μοναδικό μείγμα από αριστοκρατικά φυσικά συστατικά και υπέροχες νότες που δημιουργούνται από τους αρωματοποιούς Nisrine Grillié, Quentin Bisch, Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud της Givaudan.

“Οι αλπικές ξυλώδεις νότες Mountain Woods είναι το κοινό νήμα μεταξύ γυναικείου και ανδρικού αρώματος. Για την ξυλώδη αίσθηση υπαίθρου που το διακρίνει, χρησιμοποιήσαμε ξύλο κέδρου. Για την κομψή πολυπλοκότητα του Οίκου, δουλέψαμε πολύ με το κεχριμπάρι. Μαζί με τον Antoine Maisondieu, προσθέσαμε σανταλόξυλο για την άνετη και κρεμώδη ζεστασιά του.” - Nisrine Grillié

ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Και τα δύο αρώματα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme προβάλλονται σ’ ένα μοναδικό μπουκάλι σε σχήμα παγουριού, ενώ η εξωτερική συσκευασία ένα πολυτελές, ματ κουτί από πεπιεσμένο χαρτί , το οποίο είναι στολισμένο με το εμβληματικό λογότυπο της Moncler, έντονο, εντυπωσιακό και φέρει το υφασμάτινο σήμα κατατεθές του Οίκου. Αυτό όμως που κλέβει την παράσταση είναι η οθόνη LED που κοσμεί το μπουκάλι της συσκευασίας 150ml των Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme Eau de Parfum, που επιδέχονται και ανταλλακτικό, με τη δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης μηνυμάτων, μέσω εφαρμογής smartphone με Bluetooth. Αυτή η παιχνιδιάρικη καινοτομία σου επιτρέπει να γράψεις ένα προσωπικό μήνυμα, το οποίο εμφανίζεται με κόκκινα γράμματα στην καθρεπτίζουσα όψη του μπουκαλιού, όταν αυτή ενεργοποιείται από το κουμπί Moncler στο σχήμα του λογότυπου, σε λευκό για το γυναικείο ή μαύρο για το ανδρικό. Ιδανικό για κάποια προσφώνηση, κάποιο ξεχωριστό μήνυμα ή μία γιορτινή ευχή, αυτός ο αποκλειστικός τεχνολογικός σχεδιασμός είναι μια διαχρονική προσέγγιση της Moncler: από τα όρη στην πόλη.

MONCLER POUR FEMME

Ένα λουλουδάτο, ξυλώδες άρωμα, το Moncler Pour Femme είναι η δημιουργία των Nisrine Grillié και Quentin Bisch. Το άρωμα περιέχει έναν συνδυασμό από νότες σχεδιασμένες αποκλειστικά για τη Moncler. Στις νότες κορυφής, μία ζωηρή, φωτεινή αίσθηση του Powdery Snow - που παραπέμπει στην εφήμερη ομορφιά του φρέσκου χιονιού.

MONCLER POUR HOMME

Το Moncler Pour Homme είναι ένα ξυλώδες άρωμα, το οποίο δημιούργησαν οι αρωματοποιοί Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud. Αιχμαλωτίζοντας τη ζωντανή, φυσική ομορφιά ενός αλπικού δάσους, αυτό το πολλά υποσχόμενο άρωμα περιέχει απροσδόκητα πολλές ξυλώδεις νότες. Ξεκινά με την αποκλειστική νότα Alpine Green της Μoncler, η οποία συνδυάζεται με την αναζωογονητική φρεσκάδα του Φασκόμηλου και ανεβάζει το άρωμα μέσα σε μία φυλλώδη έκταση πευκοδάσους.

Ως πρωτοπόροι στη σύγχρονη αρωματοποιία τα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme συνδυάζουν μία απολαυστική πανδαισία φυσικών συστατικών  με πρωτοποριακές οσφρητικές τεχνολογίες και επαναστατικό, βιομηχανικό σχεδιασμό. Τολμηρό, κομψό και γεμάτο εκπλήξεις, κάθε μοναδικό άρωμα είναι μία περιπετειώδης εμπειρία αισθήσεων κι ένας τρόπος εισόδου στον κόσμο της Moncler.